1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2013 21:07

Καλμαζίδης: «Αυτοπεποίθηση για την συνέχεια»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου παιχνιδιού της Εθνικής Γυναικών με αντίπαλο την Λετονία, ο οποσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο volleyball.gr, για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα απο την Ουγγαρία και για την συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
«Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε και να ξεπεράσουμε την στενοχώρια από τη χθεσινή ήττα με την Ουγγαρία. Η Λετονία μπορεί να μην είναι κάποια υπερδύναμη, αλλά κάθε νίκη με 3-0 δεν παύει να σου δίνει πόντους στην ψυχολογία και εκεί είναι που κερδίσαμε περισσότερα πράγματα σήμερα. Το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Τεχνικά δεν κάναμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με χθες, αντιθέτως, κόντρα στην Ουγγαρία είχαμε καλύτερα διαστήματα απόδοσης, όμως, έτσι είναι το βόλεϊ. Η Λετονία από την άλλη έχει ένα ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού που αυτό μας δυσκόλεψε και χρειάστηκε να γίνουμε πολύ αποφασιστικοί για να πάρουμε αυτή την καθαρή νίκη. Πλέον έχουμε μπροστά μας το πιο έμπειρο Μαυροβούνιο που διαθέτει 2-3 πολύ ποιοτικές μονάδες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο στρωμένη ως ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, αλλά η νίκη δεν είναι ακατόρθωτη». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ