1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2013 16:17

Παραίτηση Πόλας από τα μίνι της Αργυρούπολης, στη θέση της ο Παπανικολάου

Για προσωπικούς λόγους η Πόλα Κίτσου υπέβαλε την παραίτησή της από τις ακαδημίες του ΑΟΝ Αργυρούπολης, ενώ θέση την πήρε ο Μιχάλης Παπανικολάου.
Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Από τις 17 Ιουνίου 2013 η Πόλα Κίτσου ανέλαβε τη Διεύθυνση της Ακαδημίας Mini Volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης.
Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους και λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει αυτή τη χρονική περίοδο αλλά και για να διατηρήσει η Ακαδημία Mini Volley VICTORY του ΑΟΝ Αργυρούπολης τα πολύ υψηλά standards για τα οποία δεσμέυθηκε, η Πόλα Κίτσου με προσωπική της επίσημη δήλωση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη διεύθυνση της Ακαδημίας.

Η Πόλα Κίτσου συνεργάσθηκε στενά με τη διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης για τη δημιουργία του οργανωτικού πλαισίου της ακαδημίας καθώς επίσης και για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου ανά ηλικιακή ομάδα και κατηγορία ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Ευχαριστούμε την Πόλα Κίτσου για τη συνεργασία μας ευχόμενοι κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

Παραθέτουμε αυτοτελώς την επιστολή που απέστειλε η Πόλα Κίτσου πριν λίγες ημέρες.

Αγαπητά Μέλη της Διοίκησης του ΑΟΝ Αργυρούπολης
Αγαπητοί Φίλοι του ΑΟΝ Αργυρούπολης

"Θέλω κατ΄αρχήν να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε όταν μου αναθέσατε τη διεύθυνση της Ακαδημίας Mini Volley VΙCTORY του ΑΟΝ Αργυρούπολης και για τη διαρκή υποστήριξη που μου παρείχατε κατά το σύντομο διάστημα της συνεργασίας μας.

Είμαι πεπεισμένη ότι το όραμα της Διοίκησης του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης για την ανάπτυξη των υποδομών, η ποιότητα και ο επαγγελματισμός των συνεργατών του τεχνικού επιτελείου όσο και η υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη που παρέχετε σε αυτό το εγχείρημα, καθιστά την Ακαδημία Mini Volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης μια από τις πιο σημαντικές και αναγνωρίσιμες δυνάμεις ανάπτυξης του volley στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας με πολλές προοπτικές και προσδοκίες για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που αγαπούν το άθλημα του volley.

Λυπάμαι ειλικρινά που ένα προσωπικό πρόβλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή δε μου επιτρέπει να είμαι μέρος αυτής της υπέροχης προσπάθειας που συντελείται σε αυτή την περιοχή που τόσοι πολλοί αγαπούν το άθλημα του volley και οι οποίοι δεσμεύνονται να το στηρίζουν.

Είμαι βέβαιη ότι η προσπάθεια αυτή με τους πολλούς και άξιους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας Mini Volley αλλά και ο άξιος αντικαταστάτης που θα αναλάβει τον επίπονο ρόλο της διεύθυνσης, του συντονισμού και της υλοποίησης του συγκεκριμένου αναπτυξιακού έργου, σύντομα θα παρουσιάσει στην οικογένεια του volley το σημαντικό έργο που συστηματικά και «αθόρυβα» επιτελείται στα Νότια Προάστια της Αθήνας από μια ομάδα που πραγματικά αγαπά και υποστηρίζει την ανάπτυξη του volley στην Ελλάδα.

Θα χαρώ στο προσεχές μέλλον να βρεθώ και εγώ στις κερκίδες του γηπέδου της Αργυρούπολης για να θαυμάσω και να χειροκροτήσω την πρόοοδο των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας Mini Volley VICTORY του ΑΟΝ Αργυρούπολης".

Καλή Συνέχεια για μια αθλητική σεζόν με Υγεία και Ανάπτυξη.
Πόλα Κίτσου
 

Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας Mini Volley VICTORY του ΑΟΝ Αργυρούπολης o προπονητής Μιχάλης Παπανικολάου.

Μετά το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μέχρι σήμερα συνεργάτης μας Πόλα Κίτσου το οποίο την εμποδίζει στην αποτελεσματική άσκηση των αυξημένων καθηκόντων που ανέλαβε στην Ακαδημία Mini Volley (Victory) του ΑΟΝ Αργυρούπολης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε για την ανάληψη της Διεύθυνσης  της Ακαδημίας στο μέχρι πέρσι υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών Mini Volley Μιχάλη Παπανικολάου ο οποίος διατηρεί ταυτόχρονα και τα καθήκοντα της καθοδήγησης των αγωνιστικών ομάδων (Παγκορασίδων Α’ και Κορασίδων Β’ και Γ΄ του ΑΟΝ Αργυρούπολης).

                                          

Ο Μιχάλης Παπανικολάου είναι Διδάκτωρ της Γυμναστικής Ακαδημίας Σόφιας Βουλγαρίας στην πετοφαίριση. Υπήρξε αθλητής volley για πολλά χρόνια και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε Αθλητικό Λύκειο ενώ διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία ως προπονητής με σημαντικές διακρίσεις σε αναπτυξιακά τμήματα / τμήματα υποδομών.

Ο Μιχάλης Παπανικολάου εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται συστηματικά, αθόρυβα και αποτελεσματικά με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες αναδεικνύοντας πολλά ταλέντα τα οποία προωθήθηκαν και στελεχώνουν ήδη τις αγωνιστικές ομάδες υποδομών.

Στην απαιτητική αλλά και αναπτυξιακή αυτή πρόκληση, ο Μιχάλης θα διευθύνει το έργο της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αργυρούπολης στο σύνολό του με βάση τα υψηλά επιστημονικά standards που έχουν τεθεί και αναγνωρίζονται πλέον από τους γονείς των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας - που ειδικά στην έναρξη της φετινής περιόδου, έχουν κατακλύσει τις ομάδες mini volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης.  Στην προσπάθεια αυτή ο Μιχάλης Παπανικολάου θα υποστηρίζεται από ένα επιτελείο ικανών βοηθών που σκοπό έχουν να εργασθούν συστηματικά και με πρόγραμμα για να αναδείξουν  τις δεξιότητες των νεαρών αθλητών και αθλητριών εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη χαρά και την αξία της ομαδικής συμμετοχής και του παιχνιδιού.


Οι συνεργάτες του κ. Μ. Παπανικολάου θα είναι για την περίοδο 2013-2014 οι πάρα κάτω:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ

   

Ο Μιχάλης Κοτζαμπάσης είναι Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα την Πετοσφαίριση και απόφοιτος Επαγγελματικής Σχολής Φυσικοθεραπείας.
Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο.

Ως αθλητής volley (libero) έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία συμμετέχοντας και επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις με πολλές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ



Ο Στέφανος Χριστοδουλάκης είναι Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα την Πετοσφαίριση.

Ως αθλητής volley έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία συμμετέχοντας και επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις με πολλές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΥΛΑΚΟΥ



Αθλήτρια του ΑΟΝ Αργυρούπολης με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες υποδομών του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ