1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2013 14:28

Το καμπ του Μίλωνα στα Λεχαινά (φωτο)

Mε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά, το καλοκαιρινό volleyball camp της ακαδημίας Volley του Μίλωνα.

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της παιδικής Κατασκήνωσης Green Camp, στα Λεχαινά Ηλείας, πενήντα πέντε αθλητές και αθλήτριες από τις ομάδες των κορασίδων, παγκορασίδων, παίδων-παμπαίδων και από την ακαδημία του Μίλωνα, ακολούθησαν για επτά ήμερες από τις 20-27 Αυγούστου 2013, ένα πρόγραμμα προπόνησης με στόχο την αθλητική προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την επίβλεψη των προπονητών του συλλόγου μας κ. Στέλιου Αποστόλου και Παναγιώτη Γεωργούντζου και πέντε συνεργατών τους που είχαν ευθύνη για την καθημερινότητα των παιδιών.

Το επταήμερο πρόγραμμά μας, εκτός από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα, περιελάμβανε κολύμπι στη θάλασσα και την πισίνα, τουρνουά beach volley, βραδινή ψυχαγωγία με το πρόγραμμα της κατασκήνωσης, καθώς και μια εκδρομή – επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι αθλητές κι οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο φετινό καλοκαιρινό camp επέστρεψαν γεμάτοι/ες από θετικές εντυπώσεις και εμπειρίες, ασχολήθηκαν με το αγαπημένο τους άθλημα δεκάδες ώρες, δέθηκαν ακόμα περισσότερο με τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές τους και έδωσαν την υπόσχεση για μια νέα αγωνιστική περίοδο γεμάτη προπονήσεις, αγώνες και πολύ volley στο Μίλωνα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ