1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-04-2013 20:12

Νίκησε τον Άρη και κάνει όνειρα... κούπας η Ελπίδα

Ο Ελπίδα Αμπελοκήπων συνάντησε δυσκολία μόνο στο δεύτερο σετ απέναντι στον Άρη και με 3-0 (25-17, 26-24, 25-14) εξασφάλισε το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Η ομάδα των Αμπελοκήπων έδειξε πολύ ακλό πρόσωπο και πλέον μπορεί να λέει ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. 

Οι «πράσινες» μπήκαν συνατά στο ματς και πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 25-17.  Στο δεύτερο, όμως, ο Άρης ξαναμπήκε στο παιχνίδι, βελτιώνοντας την υποδοχή του. Η μάχη ήταν πολύ δυνατή αλλά στις λεπτομέρεις νικήστρια αναδείχθηκε η Ελπίδα.

Με την ψυχολογία ξεκάθαρα πια υπέρ τους, τα κορίτσια των Αμπελοκήπων έκαναν... περίπατο στο τρίτο σετ. Το 3-0 (25-14) έγινε με τον ευκολότερο τρόπο και έτσι, η Ελπίδα πανηγύρισε την πρόκριση στο final four της διοργάνωσης.

Τα σετ: 25-17, 26-24, 25-14

ΕΛΠΙΔΑ(Γεωργιάδης):
Καραμούτζα, Δέμπη, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη (λ), Καρακατσάνη.
ΑΡΗΣ(Σουρβαλής): Πίττα, Μαναβή, Χίτζιου, Σακαράκη, Μοδιώτη, Κοσμά/ Παπαδοπούλου (λ), Μπουλιώνη (λ), Λαϊνάκη, Σαρηγιανίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ