1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
26-04-2013 11:30

Καλωσόρισμα από Ασκληπιό και Καλαμπάκα

Οι προκριματικοί αγώνες της Β΄ και Γ΄ φάσης του  πρωταθλήματος κορασίδων έφτασαν προ των πυλών. Α.Σ. Άρης, Α.Σ. Ελπίς, Π.Ο. Μουδανιών, Ερμής Δράμας, Ε.Α. Λάρισας, Πιερικός Κατερίνης και Ηρακλής Ιωαννίνων «μαζεύτηκαν» στις πόλεις των Τρικάλων και Καλαμπάκας και οι «οικοδεσπότες» τους υποδέχθηκαν με ένα ζεστό καλωσόρισμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 27 με 30 Απριλίου, με φόντο τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Ο Α.Σ. Ασκληπιός και ο Α.Ο. Καλαμπάκας καλωσορίζουν στην πόλη των Τρικάλων και της Καλαμπάκας τις ομάδες κορασίδων όλων των συμμετεχόντων στα πλαίσια της διεξαγωγής των προκριματικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Όλο το προηγούμενο διάστημα πιστεύουμε ότι κάναμε (σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικάλων και το Δήμο Καλαμπάκας) ότι ήταν δυνατό για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων. 


Ευχόμαστε στις αθλήτριες, τους προπονητές, τους συνοδούς και όλους τους γονείς και φιλάθλους που θα βρίσκονται αυτές τις μέρες στις δυο πόλεις καλή διαμονή, να περάσουν ευχάριστα και να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου».


Σχετικά άρθρα

  • «Βόμβα» με Παπαδημητρίου ο Πιερικός
    Σούπερ κίνηση από τον Πιερικό καθώς ανακοίνωσε τον 36 χρονο (1μ84) διεθνή λίμπερο, Θάνο Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει μεγάλη θητεία στην volleyleague (A1) με τις φανέλες του Φοίνικα Σύρου, της Κομοτηνής του ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΑΕΚ, Παμβοχαϊκού.
  • Οριστικά νέα ομάδα στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Το οριστικό τέλος ως σύλλογος μετά από 15 χρόνια , ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο οποίος προχωρεί σε συγχώνευση με την αντίστοιχη ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννενα, το όνομα που τελικά θα παραμείνει και θα αγωνίζεται το νέο σωματείο στα καινούργια πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ.
  • ΕΣΠΕΔΕ: Νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών ανατέλλει στα Γιάννενα. Μετά τον ΑΣ που συμμετέχει στον δεύτερο ομιλο της Α2 γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μόνο γυναικεία ομάδα μπασκτ και ο Ηρακλής Ιωαννίνων που πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ της Ηπείρου (ΕΣΠΕΔΕ), συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί τις διαδικασίες συγχώνευσης και να δημιουργήσουν νέο σύλλογο που θα ονομάζεται ΠΑΣ και θα ααγωνιστεί απο τη σεζόν 2019-20.
  • Πανελλήνιο νεανίδων: Ο ΠΑΟΚ 3Χ3 και πρόκριση στα ημιτελικά
    Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΕΑ Λάρισας προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και το Σάββατο στις 17.00 θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση στον Α' όμιλο.
  • Πρεμιέρα στον Β' όμιλο του πανελλήνιου νεανίδων με νίκη του ΠΑΟΚ (πρόγραμμα)
    Η προημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων άνοιξε με τον αγώνα του Β' ομίλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Ιωαννίνων στο βοηθητικό γήπεδο στο «Παλατάκι» εκεί όπου ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ