1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2018 21:06

Πρωταθλήτριες Αιγαίου οι νεάνιδες του Νεωρίου

Δεν έχουν τελειωμό οι διακρίσεις για την ομάδα βόλεϊ νεανίδων του ΑΣΕ Νεωρίου. Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων  και τη νίκη στον ημιτελικό της Ζ΄Περιφέρειας επί του ΡΣΦΠ «Τελχινίς» τα κορίτσια του Νεωρίου αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες της Ζ΄Περιφέρειας του Αιγαίου επικρατώντας στο γήπεδο της Δραπετσώνας του Νηρέα Καρδαμύλων της Χίου με 3-0 σετ.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός αφού  όπως δείχνει η εξέλιξη  των δυο σετ, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες κάτι που δείχνει την δίψα και την θέληση των κοριτσιών του Νεωρίου να πάρουν το τρόπαιο και να συνεχίσουν στην Β΄Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το προσεχές τριήμερο 8-10 Μαρτίου.Εκεί θα συμμετέχουν στον Δ΄ομιλο μαζί με Αιγάλεω, Μαρκόπουλο, Απόλλων Πατρών

 Tα σετ: ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου – Νηρέας Καρδαμύλων Χίου 3-0    (26-24, 25-13, 28-26)

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας) Κοκμοτού Νικολ., Παχή, Ρούτσι, Καραβάνα, Κοκμοτού Βασ., Στεφάνου, Λυγνού, Ρούσσου, Τζέκα (λ).

Πηγη: Sportcyclades24.gr

Σχετικά άρθρα

  • Ο Ερμής Πατρών στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Γλωσσιώτη
    Μια σπουδαία ανθρώπινη πρωτοβουλία στήριξης του δοκιμαζόμενου μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, πήρε ο Ερμής Πατρών. Συγκεκριμένα το Αχαϊκό σωματείο, ανακοίνωσε ότι στον αγώνα νεανίδων με την Ολυμπιάδα την Τετάρτη 16/10 (18.00) στο Κουκούλι, θα υπάρξει εισιτήριο 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη που είναι 18 μηνών και μάχεται για την ζωή του.
  • Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι γυναίκες του ΑΣΕ Νεωρίου(vid-foto)
    Συριανή….υπόθεση ήταν ο τελικός του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα της Πάρου.
  • Αγγελική Αντωνιάδη: «Απαντήσαμε σε όσους μας αμφισβήτησαν»
    Στο « μέταλλο» που έβγαλαν οι παίκτριες της στα κρίσιμα σημεία του νοκ άουτ αγώνα με τα Μελίσσια αλλά και σε όσους αμφισβήτησαν την αξία της ομάδας του Αιγάλεω για την Τρίτη θέση στο final-4 της ΕΣΠΕΔΑ, αφιέρωσε την μεγάλη εκτός έδρας πρόκριση του Σίτι, η Αγγελική Αντωνιάδη.
  • Ο Καραμπέτσος στην πρόκριση της Τελχινίδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα
    Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και συνεργατών του διεξήχθη η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τη Τελχινίδα στο κλειστό του Μοσχάτου, όπου κρίθηκε ένα εισιτήριο στη προημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων.
  • Πανελλήνιο Νεανίδων: Αποσύρθηκε ο Απολλων Πατρών.Το νέο πρόγραμμα του ομίλου
    Αποσύρθηκε ο Απόλλων Πατρών λιγα 24ωρα πριν από τον προημιτελικό όμιλο του Πανελλήνιου νεανίδων που ξεκινάει την Πέμπτη (7/3) στο κλειστό Μελισσίων, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του γηπεδούχου Φοίβου και του πρωταθλητή της Ζ’ Πειφέρειας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ