1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-06-2016 17:27

Η Μπαρζούκα στη Θέτιδα, ανανέωσε ο Σωτηρόπουλος

Η Θέτις προχώρησε σε μια σημαντική... μεταγραφή στην αναπτυξιακές ομάδες της. Και αυτό γιατί επικεφαλής των τμημάτων υποδομή αναλαμβάνει η Καρολίνα Μπαρζούκα.
Η κορυφαία προπονήτρια αναπτυξιακών ομάδων, που τα τελευταία 30 χρόνια έχει αναδείξει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα της Ελλάδας, θα συνεργαστεί με τους Κώστα Σωτηρόπουλο, Τάσο Τεντζέρη, Χαρά Σάκκουλα, Χρυσάνθη Χριστοδούλου και Δημήτριο Γκίκα που ανανέωσαν την συνεργασία τους με το σύλλογο. Αντιθέτως διακόπηκε η συνεργασία με την προπονήτρια Μαρία Πλαγιαννάκου.

3 σχόλια

  • Comment Link vooleypsakias Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 13:27 posted by vooleypsakias

    Οι ομάδες με όραμα και προοπτική ενεργούν σαν την Θέτιδα τον Ηρακλής Κηφισιάς και όχι σαν άλλες που προσπαθούν με ψέματα και δολοπλοκίες να κρατηθούν στην Α2. Τουλάχιστον να ενδιαφερονταν για τις υποδομές του ίσως και να είχαν μέλλον να επιβιώσουν πράμα δύσκολο πλεον

  • Comment Link Καλημέρα Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 21:29 posted by Καλημέρα

    Στη Βουλα τελικά γίνεται καλή δουλειά. Σοβαρό σωματείο που προσπαθεί και έχει δημιουργήσει καλό όνομα. Μπράβο για τις επιλογές.

  • Comment Link Θεία Δίκη Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 21:15 posted by Θεία Δίκη

    Όντως, κορυφαία προπονητρια η κ. Μπαρζουκα και πολύ τυχερή η Θετιδα Βούλας που θα την έχει. Αρκεί να την εκτιμήσει, να της παρέχει όσα μέσα θα χρειαστεί και να της επιτρέψει να δουλέψει όπως μόνο εκείνη ξέρει.
    Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια:Μην ξαναβαλετε αυτή τη φωτογραφία σε άρθρο για την κ. Μπαρζουκα. Η βοηθός που φαίνεται πίσω της στο βάθος (ξέρετε, η κ. Καλαρά) καλό θα ήταν να απουσιαζε από εκεί.
    Είναι αδικία (για την κ. Μπαρζουκα).
    Και το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ