1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-06-2016 11:54

Άρης και Ναύαρχος Βότσης στον τελικό

Ο Αρης και ο Ναύαρχος Βότσης προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ και θα διεκδικήσουν το Σάββατο 4/6 τον φετινό τίτλο.

 Οι «κίτρινες» απέκλεισαν εύκολα τον ΕΟ Σταυρούπολης με 3-0 και επανέρχονται σε τελικό έπειτα από τρία δύο χρόνια, ενώ πραγματικό θρίλερ ήταν ο ημιτελικός μεταξύ του Ν. Βότση και της Ελπίδας. Η ομάδα της Καλαμαριάς προηγήθηκε με 2-0 και λίγο έλειψε να σημειώσει μια επική ανατροπή, όταν γύρισε το τρίτο σετ από 16-24 και έχασε δύο ματς μπολ! Η Ελπίδα πέτυχε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στο τάι μπρέικ ο Ν. Βότσης κατάφερε να επικρατήσει και να φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό (είχε παίξει το 2007 ως Εαρινός).

Το Final Four διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο "Μ. Τσικίνας" με συνδιοργανώτρια την ΧΑΝΘ και την πρώτη μέρα η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική, αφού στις κερκίδες βρέθηκαν περισσότεροι από 700 θεατές. Το πρόγραμμα των τελικών:


Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΟΣ - ΑΡΗΣ 0-3 (18-25, 13-25, 20-25)
ΕΟΣ (Καμπερίδης): Μανδαλάκη, Ωραιοπούλου, Δ. Παπαδοπούλου, Γιόρτσιου, Σ. Παπαδοπούλου, Ελ. Παπαδοπούλου - Γαρουφαλάκη, Νούλη, Α. Παπαδοπούλου, Καδίρη.
Αρης (Ιόβτσεφ): Γουγούση, Σιδοπούλου, Μπουσνάκη, Μπάκα, Λημνιώτη, Πιλιτσίδου - Μπουζούκα, Γκιάτα, Στίγγα, ΚωνσταντινίδουΑλμπάνη, Κρέτσαβου.

Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Ν. ΒΟΤΣΗΣ - ΕΛΠΙΣ 3-2 (25-14, 25-22, 27-29, 19-25, 15-11)
Ν. Βότσης (Βαλσαμίδης): Παπαδοπούλου, Πετροπούλου, Ντάντουλα, Αντύπα, Κυριακίδου, Ιορδανίδου - Πετρινόλη, Παπαγεωργίου, Τριλυράκη, Τριανταφύλλου.
Ελπίς (Τεμελούδης): Σουπιώνη, Καλομοίρη, Δριντσούδη, Τάτση, Ιασωνίδου, Γούση - Κοτέλλη, Θωμαΐδου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6:
18.00 ΕΟΣ - Ελπίς (Μικρός Τελικός)
20.00 Αρης - Ν. Βότσης (Τελικός)



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ