1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2015 15:16

Γιορτή στο φινάλε του Volley Camp της ΑΕΚ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Volley Camp που πραγματοποιήθηκε υπό την τεχνική επίβλεψη του προπονητή της ΑΕΚ, Μανώλη Ρουμελιώτη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Volley Camp που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια υπό την τεχνική επίβλεψη του προπονητή της ΑΕΚ, Μανώλη Ρουμελιώτη και την συμμετοχή όλων των προπονητών της "Ένωσης". Οι μικρές αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά αυτές τις δύο εβδομάδες, να βελτιωθούν στο αγώνισμα του βόλεϊ, να μάθουν από τους καλύτερους προπονητές και παράλληλα να γνωρίσουν από κοντά σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του βόλεϊ.

Η χθεσινή τελευταία ημέρα έμοιαζε περισσότερο με γιορτή με τα παιδιά να παραλαμβάνουν τα διπλώματα τους αλλά και τα αναμνηστικά δώρα που τους είχαν επιφυλάξει οι προπονητές της ΑΕΚ. Το παρών έδωσε μια ακόμη αθλήτρια της ΑΕΚ η οποία μίλησε και έπαιξε με τα παιδιά. Ο λόγος για την Ιζαμπέλα Ιβάνοβα η οποία βρίσκεται για τρίτη σεζόν στην "Ένωση" και έδωσε συμβουλές στις μικρές αθλήτριες ενώ απάντησε με μεγάλη χαρά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε. Η Ιβάνοβα μίλησε για τη δική της πορεία στο χώρο, για την αγάπη που πρέπει να υπάρχει για το άθλημα αλλά και για την καθημερινή προσπάθεια που χρειάζεται για να φτάσεις στον στόχο σου. Δεν έλειψαν βέβαια και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.  

Τις δύο αυτές εβδομάδες πήραν μέρος πάνω από 60 παιδιά που δούλεψαν σημαντικά με τους προπονητές της "Ένωσης" να έχουν ετοιμάσει για αυτά ένα μικρό σχολείο που περιλάμβανε δουλειά ανά γκρουπ περνώντας από όλα τα στάδια της εκπαίδευσης, κάνοντας θεωρία αλλά και πρακτική. Η δεύτερη εβδομάδα ήταν προσδιορισμένη στην προπόνηση ανά ειδικότητες, πασαδόροι, επιθετικοί, μπλοκερ, υποδοχείς με το επίπεδο να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Μέσα από τέτοιου είδους διοργανώσεις οι προπονητές ευελπιστούν να αναδειχτούν και νέα ταλέντα τα οποία και θα ενταχθούν στα "κιτρινόμαυρα" τμήματα των ακαδημιών βόλεϊ. Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να επιλεχθούν κάποια από τα παιδιά που συμμετείχαν για να ενταχθούν στις ακαδημίες του "Δικεφάλου".

Το camp περιλάμβανε: Προπόνηση, θεωρητικά μαθήματα, βίντεο ανάλυσης επιδεξιοτήτων από την προπονητική ομάδα. Διπλώματα, αναμνηστικά, report αξιολόγησης. Snack γεύμα, αναψυκτικά, νερά. Διοργάνωση τουρνουά μεταξύ των συμμετεχόντων.  Προπονητές ήταν οι: Πρώτος προπονητής: Μανώλης Ρουμελιώτης: Βοηθοί οι: Γιάννης Κραβαρίτης, Μάκης Μαργαρίτης, Σίλβια Ιβάνοβα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ