1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2015 02:41

Ο Γκιούρδας, ο «Τσάκι» και το μήνυμα του Ντόζη για τις επιτυχίες του Μίλωνα

Δύο «θρύλοι» του ελληνικού βόλεϊ, ο Μάριος Γκιούρδας και ο Αντώνης Τσακιρόπουλος έκαναν τις απονομές στους κορυφαίους του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΕΔΑ και τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα. Βράβευση έκανε και ο προπονητής Νίκος Ζαλμάς αλλά και οι Γιώργος Κογκαλίδης (πρόεδρος ΕΣΠΕΔΑ), Λευτέρης Κογκαλίδης, Νεκτάριος Χαλβατζής, Ρωμήλος Σαρατσόπουλος, Φάνης Τσάκωνας, Αντώνης Μουρούτσος, Δημήτρης Μεταξάς και Γιώτης Παπαναγιώτης.

Ξεχωριστή σημασία είχε και η άποψη του Χρήστου Ντόζη ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος του ανδρικού βόλεϊ στο Μίλωνα με συνεργάτες τον Παναγιώτη Γεωργούτσο (προπονητή της ομάδας των παίδων που πήρε τον τίτλο), τον Αλέξανδρο Κουταλάκη και Στέλιο Αποστόλου. «Ο Μίλων επιμένει και επενδύει στο ανδρικό βόλεϊ. Τα παιδιά και οι προπονητές τους πήραν μεγάλη χαρά με αυτόν τον τίτλο τον οποίο ο Μίλων τον ήθελε και τον κυνηγούσε χρόνια. Και πέρυσι φτάσαμε κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη (σ.σ.Γεωργούτσο) και σε όσους βοήθησαν την ομάδα. Εχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι μόνο οι τίτλοι αλλά η εκμάθηση σωστού βόλεϊ. Πάνω απ΄όλα θέλουμε να βγάλουμε σωστούς χαρακτήρες και σωστούς αθλητές και αυτός είναι ο σκοπός του Μίλωνα», είπε στο volleynews.gr ο Ντόζης ο οποίος στη φωτογραφία είναι μαζί με τον Γκιούρδα.

 

1 σχόλιο

  • Comment Link KONSTANTINOS 05 Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 10:52 posted by KONSTANTINOS 05

    Ο Μίλωνας και ο coach Ντόζης επενδύουν και διδάσκουν σε πολλούς αθλητές τι είναι το βόλλευ με έμφαση στη ποιότητα, αυτό που κάνει τη διαφορά και μπορούν να το καταλάβουν λίγοι! Πολλά μπράβο για το έργο τους!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ