1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2015 22:14

Καλημεράκης: «Φεύγω για λόγους προσωπικής ευθιξίας»

Κεραυνός εν αιθρία στη γυναικεία ομάδα του Αγίου Στεφάνου. Λίγες μέρες πριν από τα μπαράζ ανόδου ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Καλημεράκης υπέβαλε την παραίτηση του. Σε γραπτή δήλωση του ο Καλημεράκης ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν και αποδίδει την απόφαση του σε διαφωνία του με την διοίκηση του συλλόγου. Η δήλωση Καλημεράκη:
«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου (συνεργάτη, παράγοντες και γονείς) για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο όπου συνεργασθήκαμε, στα τμήματα volleyball Γυναικών & Κορασίδων και ιδιαίτερα σε στις αθλήτριες για την άψογη μέχρι πρότινος συνεργασία μας.

Η αποχώρηση μου προς ενημέρωση, έγινε με την συναίνεση της διοίκησης, στην αποκλειστική δική μου αυτή απόφαση αποχώρησης όπου πρότεινα και έγινε δεκτή, σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, και στην Β΄ φάση, στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας στην Α΄ κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ. Γυναικών.

Οι λόγοι που με οδηγήσαν σε αυτή την απόφαση ήταν η ασυμφωνία Δ.Σ. – Προπονητή σε εισήγηση μου, ως προς τον χειρισμό θεμάτων, εν όψη των επόμενων τεσσάρων κρίσιμων και καθοριστικών παιχνιδιών & για λόγους προσωπικής ευθιξίας.

Θεωρώ λοιπόν ότι η αποχώρηση μου, και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, μόνο όφελος θα έχει για την γυναικεία ομάδα στην προσπάθεια της. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, στις αθλήτριες πρωτίστως, στον υπηρεσιακό προπονητή Κ. Γιακουμάτο Νίκο και όλους τους ανθρώπους του Α.Ο.Α.Σ. καλή επιτυχία στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια να πανηγυρίσουν (το ίδιο θα πράξω και εγώ ), την κατάκτηση του στόχου, διότι οι αθλήτριες έχουν τα φόντα να το πετύχουν και το αξίζουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ