1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2015 00:41

Δεύτερο βήμα ανόδου για τον Α.Ο.Λαμίας

Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί του Γ.Σ.Τυρνάβου πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Λαμίας ενθουσιάζοντας τους φίλους της που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα στις εξέδρες του Χαλκιοπούλειου.
Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους  και κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς.
 
Η καλοδουλεμένη και φιλότιμη ομάδα του Τυρνάβου, που χειροκροτήθηκε από το φίλαθλο κοινό της Λαμίας, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο δεύτερο σετ, στο οποίο  και προηγήθηκε με 8 πόντους, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων.
 
Με τη νίκη τους αυτή τα κορίτσια του ΑΟΛ απέκτησαν σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια και πλέον η υπόθεση «άνοδος στη Β’ Εθνική κατηγορία» βρίσκεται στα χέρια τους.
 
Κομβικής σημασίας είναι το λαμιώτικο ντέρμπι με το Γ.Σ. Λαμία, την επόμενη αγωνιστική, αφού με νίκη ο Α.Ο.Λαμία θα βρεθεί αγκαλιά με τον πολυπόθητο στόχο του.
 
Τα σετ: 3-0 (25-05, 25-20, 25-12)
 
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Ηλ.Αγγέλης): Πολύζου, Ζαχαρή, Παπακαρμέζη, Διπλάρη, Νικολίτσα, Μιμίκου, Κακάββα, Τσιλαλή, Ντάλλα, Κίσσα, Κουτρίδη, Κουτσή.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Λόζου, Λουλέ, Μπέλτσιου, Ζιώγα, Παπακωνσταντίνου, Μαμανού, Ράου, Γάννα , Παπακωνσταντίνου, Τζιβελέκου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ