1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2015 01:29

Ο ΑΣΠ Κορίνθου 3-0 την Παναχαϊκή και παίζει με ΕΑΠ την άνοδο

Ένα βήμα πριν από την άνοδο στην Α2 γυναικών βρίσκεται ο Α.Σ.Π.Κόρινθος. Η ομάδα της Κορίνθου παίζοντας σε κατάμεστο γήπεδο επικράτησε 3-0 σετ επί της μαχητικής Παναχαϊκής στο ντέρμπι ανόδου της ΕΣΠΕΠ.

Οι παίκτριες του Ανδρεόπουλου ήταν αποφασιστικές στο 1ο σετ που όπως αποδείχτηκε ήταν το καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα καθώς η επικράτηση στο 2ο και στο 3ο σετ ήρθε πιο εύκολα. «Σήμερα, δείξαμε την γνωστή μας μαχητικότητα κι αυτό θα κάνουμε και στα πλέι οφ με την ΕΑΠ που έχουμε μεγάλο αγωνιστικό πλεονέκτημα με δυο νίκες. Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και η ομάδα έπαιξε καλό βόλεϊ», είπε ο Ανδρεόπουλος.

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Γεμενής, Κούγιας

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-8, 25-16)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Παναγοπούλου ,Δεδε,Θώδη, Αλατζάκη, Μονάντερα, Βλαχοπούλου / Βατουσιάδη (λ), Δημητροπούλου, Δρούγκα, Μίσιου,Κωνσταντάκου,Καραβούλη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κοκόλας): Σαρδελή, Παπανδροπούλου, Ξάνθη, Μποχρίνη, Λάγιο, Κουριδάκη, / Κουγέα (λ), Σταματέλου, Φλώρου, Χαμαλίδου, Κακουριώτη

1 σχόλιο

  • Comment Link Μπεκιαρης Σωτηρης Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 13:39 posted by Μπεκιαρης Σωτηρης

    Καλη επιτυχια στην ομαδα της Κορινθου και στον προπονητη της. Αρη γερα!!!! Μπεκιαρης Σωτηρης. Coach Παμβοχαικου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ