1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2014 21:40

Eμπειρία η συμμετοχή στο «Στάθης Σαραντέας» παρουσία Γκιούρδα

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/GIANNENA_AS/saranteas folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/GIANNENA_AS/saranteas/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν τα παιδιά του Α.Σ.Γιάννενα που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «Στάθης Σαραντέας» που διεξήχθη στις 19-20/12/2014 στο Νέο Κλειστό Κορυδαλλού μαζί με τη διοργανώτρια Άρτεμις Κορυδαλλού του Γιώργου Σαραντέα και τη Δραπετσώνα του Γιώργου Κογκαλίδη παρουσία του Μάριου Γκιούρδα.

Το τουρνουά που αποτελεί θεσμό τα τελευταία χρόνια ήταν άριστα οργανωμένο αποτελούνταν από 7 θεματικές ενότητες και έδωσε την ευκαιρία σε 230 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 έως και 14 χρονών να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία να διασκεδάσουν και να αναμετρηθούν με αθλητές άλλων σωματείων.

Το χαμόγελο αλλά και η ευχαρίστηση όσων παιδιών είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με το ΓΑΣ στο τουρνουά ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους.

Η Διοίκηση του Α.Σ.Γιάννενα θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Γιώργο Σαραντέα και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ για την άψογη φιλοξενία αλλά επίσης τα παιδιά των ακαδημιών του και τους γονείς αυτών καθώς και τους προπονητές του για την άψογη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά βοηθώντας με τον τρόπο τους ο καθένας ξεχωριστά στην ομαλή διεξαγωγή του .

Περισσότερες φωτό στο facebook/Giannena Volley πατώντας στη fhoto_2.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ