1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2014 15:26

Οι πέντε θεματικές ενότητες του τουρνουά «Στάθης Σαραντέας»

Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «Στάθης Σαραντέας» που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 9 χρόνια στον Κορυδαλλό ολοκληρώθηκε στις 20/12 στο Νέο Κλειστό Κορυδαλλού, που τον τελευταίο χρόνο φιλοξενεί και στεγάζει εκτός από τα σχολεία της περιοχής και την Αρτέμιδα, δίνοντας μεγάλη ανάσα στα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται καθημερινά.
Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το Τουρνουά είχε διάρκεια 7 ώρες (09.00-16.00) και συμμετείχαν συνολικά 230 αθλήτριες. Χωρίστηκε σε 5 θεματικές ενότητες από τις οποίες θα βρείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο facebook και στο website της ομάδας από την κάλυψη του ακούραστου Χρήστου Λαχανίδη.

H 1η ενότητα περιελάμβανε Βaby Volley με τις αθλήτριες 5-7 ετών, να δείχνουν τις ικανότητες τους στις δεξιότητες του βόλεϊ μέσα από μια κυκλική διαδρομή 11 σταθμών, που τελείωνε με ζωγραφική σε Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Πολλά χαμόγελα και ευτυχώς μεγάλη ελπίδα για το μέλλον (πατήστε ΕΔΩ για φωτογραφίες). 

Η 2η ενότητα ήταν πολύ ξεχωριστή. Αθλητές των Special Olympics Hellas συνοδευόμενοι από την προπονήτριά τους την Μαρία Μαγείρου, έπαιξαν αγώνα αντιμετωπίζοντας 50 αθλήτριες από τα ΜΙΝΙ και των 3 ομάδων που συμμετείχαν. Πολύ όμορφες στιγμές και ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας πως: «Ο αθλητισμός είναι για όλους και μας ενώνει όλους» Τα χαμόγελα που είδαμε και το αγωνιστικό πάθος των αθλητών αυτών, αγοριών και κοριτσιών μας κάνει να αναθεωρούμε πολλά για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και συμπεριφερόμαστε μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ήσασταν υπέροχοι, Μαρία Μαγείρου ένα μεγάλο μπράβο, η Αρτεμιδα και η χορηγός της σε αυτόν τον τομέα, UPSTREAM θα σας στηρίζουν (πατήστε ΕΔΩ για φωτογραφίες).

Η 3η θεματική ενότητα ήταν και η έκπληξη του Τουρνουά. Το γήπεδο γέμισε κινηματογραφικές κάμερες και στήθηκε ένας αγώνας βόλεϊ με το κοινό να συμμετέχει ενεργά για τα γυρίσματα Ελληνικής ταινίας με βασικό θέμα το άθλημα μας και πολλές κωμικες καταστάσεις. Δεν μπορούμε να σας πούμε άλλα, όλοι το Μάρτιο στους κινηματογράφους. Δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από αυτό γιατί «ΑΡΤΕΜΙΣ» δεν είναι μόνο Βόλεϊ. Να ευχαριστήσουμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών μας για την αποστολή διαιτησίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων (πατήστε ΕΔΩ για φωτογραφίες).

Στην 4η ενότητα, 6 γήπεδα και τα ΜΙΝΙ για 2 ώρες πλημμύρισαν το νεο Κλειστό Κορυδαλλου, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο,με τους γονείς να δίνουν τη δική τους «μάχη υποστήριξης» σε μια κατάμεστη κερκίδα, δημιουργώντας μια ζέστη ατμόσφαιρα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνοδούς και προπονητές των ομάδων που 7 ώρες, φρόντιζαν για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά εντός και εκτός γηπέδου. Την απονομή διπλωμάτων σε αυτή την κατηγορία την έκανε ο Μαριος Γκιούρδας (πατήστε ΕΔΩ για φωτογραφίες).

Στην 5η ενότητα αγώνες Παγκορασίδων ανάμεσα σε ΓΑΣ, Δραπετσώνα και Αρτεμιδα με τις μεγαλύτερες αθλήτριες να αποκομίζουν πλούσιες εμπειρίες,αφού πολλές από αυτές δεν έχουν αγωνιστεί σε κανονικό παιχνίδι (πατήστε ΕΔΩ για φωτογραφίες).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ