1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2014 17:02

4o Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Πορταριάς 2014

Είναι πλέον θεσμός το καλύτερο ετήσιο Τουρνουά που θα γίνει στην Πορταριά του Πηλίου από 28 έως 31 Δεκεμβρίου 2014. Ο Γιάννης Νικολάκης με τον Γιάννη Πετίδη και τους συνεργάτες τους υπόσχονται για τέταρτη συνεχή χρονιά μια πλούσια και γεμάτη Volley διοργάνωση, για Παγκορασίδες και Κορασίδες.

 Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα και με όπλο την μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και αγάπη προς τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον  της κάθε κοινωνίας, εξακολουθούν να προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία, επικοινωνία και με πολύ διασκέδαση. Θα γίνουν πολλά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων. Οι προπονητές  και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον θα έχουν την  ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Άλκηστις της μαγευτικής Πορταριάς. Ειδικό διαιτολόγιο παρέχεται για τις αθλήτριες.

Το τουρνουά θα κλείσει με happenings και βραβεύσεις των αθλητριών. Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Την διοργάνωση θα καλύψει φωτογραφικά και όχι μόνο ο Γιώργος Γκολέμας. Πληροφορίες Γεωργία Καλφίδου  τηλ. 6972–073486 και e:mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">gkalfidou@gmail.com   και  wwwportariavolleycamp.gr Περιορισμένος αριθμός ομάδων. Τιμή ανά αθλήτρια: 110 €. Περιλαμβάνει διαμονή σε τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο, πλήρη διατροφή για τρεις διανυκτερεύσεις, μεταφορά από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και χρήση γυμναστηρίου.

 Πληροφορίες τιμών για γονείς, συνοδούς και φίλους για Παραμονή Πρωτοχρονιάς από την κα Ειρήνη Βλαχούτσου. Τηλ. 24280 99175, Fax . 24280 99630, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής έως 10 Δεκεμβρίου 2014.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ