1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2014 13:38

Αναβάθμιση των υποδομών της Αττικής από την Activities & Sports Gateway

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει για την αναβάθμιση των υποδομών του βόλεϊ σε συλλόγους της Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Διοίκησης της Activities & Sports Gateway και του υπευθύνου Βασίλη Τζώρτζη στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας (www.activitiessports.com), ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά projects στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλεϊ στην περιοχή της Αττικής ετοιμάζεται να υλοποιηθεί τη νέα αγνωστική χρονιά μέσω μιας καλά προετοιμασμένης και συντονισμένης προσπάθειας στην οποία συμμετέχει μια μεγάλη ομάδα ειδικών σε διάφορες ειδικότητες.
Η Activities & Sports Gateway (www.activitiessports.com) η οποία είναι μια διεθνής Ελληνική εταιρεία, πλήρως ειδικευμένη στην παροχή ενός μεγάλου εύρους αθλητικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, απευθύνεται και στο κοινό που ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε μια σειρά αθλημάτων και δραστηριοτήτων συνδυάζοντας δραστηριότητες με μια δική ταξιδιωτική εμπειρία σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα όλη τη διάρκεια του έτους, φαίνεται ότι επιθυμεί να ταράξει τα νερά του ερασιτεχνικού βόλεϊ στην Ελλάδα με την υλοποίηση μιας συλλογικής επαγγελματικής και επιστημονικής προσπάθειας ανάδειξης νέων αθλητών και αθλητριών στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλεϊ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η επαγγελματική αυτή προσέγγιση βασίζεται σε μια σειρά επιστημονικών τεχνικών και μεθοδολογιών που ακολουθούνται στις πλέον προηγμένες χώρες του κόσμου στο άθλημα του volley και στοχεύει στη συστηματική επιστημονική προσωπική ανάπτυξη νεαρών αθλητών και αθλητριών volley και την επίτευξη αποτελέσματος σε επίπεδο ομαδικής επίτευξης με σαφή διάκριση στη διάκριση και στις απαιτήσεις διαφορετικών ηλικιακών ομάδων.

Το συγκεκριμένο αναπτυξιακό εγχείρημα έχει συζητηθεί με δύο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους στην περιοχή της Αττικής και έχει διαφανεί μια κοινή προσέγγιση στις αρχές και τους στόχους αυτής της αναπτυξιακής προσπάθειας η οποία σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Βασίλη Τζώρτζη θα ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελληνικής πραγματικότητας προς όφελος της συστηματικής ανάπτυξης - σε επαγγελματικά πρότυπα μεγάλων ακαδημιών του εξωτερικού - των νεαρών αθλητών και αθλητριών volley των αθλητικών συλλόγων που θα ενταχθούν σε αυτή την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα προσπάθεια που θα αρχίσει να υλοποιείται με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ανακοινώσεις της νέας πρωτοβουλίας γίνονται στο http://activitiessports.com/index.php/el-GR/home-gr/11-greek-content/events-activities-gr/481-star-volley-academy.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ