1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2014 17:13

Περήφανοι στη Σπάρτη

Την περηφάνια τους για τη δουλειά που κάνουν στις ακαδημιες, εκφράζουν στον Σπαρτιατικό, του οποίου η ομάδα παίδων σε λίγη ώρα μπαίνει στη μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

«Το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2014 θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη των φίλων του βόλεϋ στη Σπάρτη.Μπορεί ο Σπαρτιατικός να μην κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην Πελοπόννησο πραγματοποιώντας μία ηρωική εμφάνιση στον τελικό απέναντι στην σαφώς ανώτερη ΕΑ Πατρών, όμως αυτό που θα θυμόμαστε πάντα είναι η υποστήριξη που έδειξαν οι πολίτες της Σπάρτης στην ομάδα μας. Και τις τρεις ημέρες και στα τρία παιχνίδια του Σπαρτιατικού το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν κατάμεστο και ο κόσμος έδινε συνεχώς δύναμη στους αθλητές μας.

Η ομάδα μας την πρώτη μέρα του τουρνουά αντιπετώπισε την ομάδα του Θησέα Πατρών την οποία και νίκησε με 3-0 σετ πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση.Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ΕΑ Πατρών επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού.

Τη δεύτερη μέρα ήταν σειρά του Παμβοχαϊκού να τεθεί αντιμέτωπος με τον Σπαρτιατικό.Σε ένα ματς για γερά νεύρα, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και φοβερές ανατροπές, η ομάδα μας κατάφερε να νικήσει με 3-1 σετ και να κλειδώσει την είσοδό της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Στο παιχνίδι που προηγήθηκε η ΕΑ Πατρών νίκησε 3-0 τον Θησέα Πατρών.

Έτσι, ΕΑ Πατρών και Σπαρτιατικός θα μονομαχούσαν την τελευταία μέρα του τουρνουά για την πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου.Σε ένα παιχνίδι όπου αδιαφιλονίκητο φαβορί ήταν η ομάδα της Πάτρας, ο Σπαρτιατικός φάνταζε ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Όσον αφορά το παιχνίδι η ΕΑΠ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ (15-25).Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπυ αφού οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος του, όπου η ψυχή των παικτών μας και ο κόσμος ήταν αυτοί που έδωσαν το σετ στην ομάδα μας (27-25). Με την ψυχολογία στα ύψη ο Σπαρτιατικός μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο σετ πήρε από την αρχή μια μικρή διαφορά τεσσάρων πόντων και κατάφερε να την κρατήσει μέχρι το τέλος του (25-21). Κάπου εκεί όμως έγινε εμφανής η κούραση των παικτών μας από την υπερπροσπάθεια και το τέταρτιο σετ χάθηκε πολύ εύκολα (16-25). Συνεπώς, ο τελικός οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ όπου δυστυχώς οι παίκτες μας συνέχισαν να μην έχουν δυνάμεις να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και μοιραία χάθηκε το πέμπτο σετ (6-15).

Έτσι, ΕΑ Πατρών και Σπαρτιατικός συνεχίζουν στην Πανελλήνια φάση όπου συμμετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες. Ο Σπαρτιατικός θα αγωνιστεί 27-28-29 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη (Κατσάνειο) ενώ η ΕΑΠ θα παίξει τις ίδιες ημερομηνίες στην Αθήνα.Αναλυτικά το πρόγραμμα :

27/6 19:00 Σπαρτιατικός ΓΣ – ΑΣ Ελπίς

28/6 17:00 Σπαρτιατικός ΓΣ – ΣΠΑ Καρδίτσας

29/6 12:00 ΑΟ Πρέβεζας – Σπαρτιατικός ΓΣ

Πρέπει να τονιστεί ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά όπου ο Σπαρτιατικός βρίσκεται στον τελικό του παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ (δεν το έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια), πράγμα που αποδεικνύει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ