1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2014 12:29

Στην Αθήνα για την υπέρβαση ο Απόλλωνας

Χωρίς άγχος και με στόχο ότι καλύτερο η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Απόλλωνα Πατρών ρίχνεται σήμερα στη μάχη του πανελλήνιου πρωταθλήματος με τους αγώνες της ημιτελικής φάσης που θα γίνουν στην Αθήνα.

Η ομάδα του Καράβολα που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ θα αγωνιστεί στον γ΄ όμιλο μαζί με Ηλιούπολη, Ηρακλή Κηφισιάς και τον πρωταθλητή της Ζ΄ περιφέρειας, Πολυκράτη Σάμου με τους 2 πρώτους να παίρνουν την πρόκριση για τη τελική φάση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Χρήστος Καράβολας, δήλωσε: «Πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και από αυτά τα παιχνίδια έχουμε μόνο να κερδίσουμε».

Την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι εξής: Νίκη Κόλια, Ευδοκία Κομηνού, Νάντα Σπηλιωτόπουλου, Ελένη Καράβολα, Βάσω Γιαννόπουλου, Μαριαντη Κανελλόπουλου, Σταυρούλα Ραγκαβά, Βάσια Αρβανιτόπουλου, Κατερίνα Παίσου, Λίνα Κατσή, Μαριάντζελα Κάνιστρα και Αναστασία Παπαγιάνη και προπονητής είναι ο Χρήστος Καράβολας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ