1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2014 11:01

Το 2ο nightvolley του Αιάντα Ευόσμου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Nightvolley, που έγινε το Σάββατο το βράδυ στον Αύλειο χώρο του Δ.Α.Κ. Ευόσμου.

Η ανησυχία των διοργανωτών που ήταν αν θα ξεπεραστεί το περσινό 1ο Nightvolley εξανεμίστηκε γρήγορα από τα πρώτα λεπτά με την αθρόα προσέλευση αθλητών και κόσμου. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 7:00 μ.μ. και κράτησε αρκετές ώρες κάτω από το φως του φεγγαριού μια νύχτα μετά την πανσέληνο.

Συμμετείχαν εφτά (7) ομάδες: Ε.Ο.Σταυρούπολης, Α.Ε.Αμπελοκήπων, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Τιτάνας Ευόσμου, Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανασίου, Α.Σ. Μαχητές Πεύκων και φυσικά ο διοργανωτής Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου.Τα 17 γηπεδάκια που δημιουργήθηκαν στον αύλειο χώρο του Δ.Α.Κ. Ευόσμου ήταν όλα συνεχώς γεμάτα. Υπολογίζεται ότι άδειασαν και ξαναγέμισαν περίπου 8 φορές και οι μικροί/ές αθλητές/τριες που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 400.

Η επιτυχία του 2ου Nightvolley οφείλεται στις συντονισμένες προσπάθειες της «Επιτροπής Βόλεϊ», των προπονητών των ακαδημιών του συλλόγου που δούλεψαν ακούραστα, των αθλητών του Αίαντα όλων των τμημάτων που ανέλαβαν διάφορους ρόλους, όλων των ανθρώπων που βοήθησαν ως γονείς ή φίλοι του Αίαντα και φυσικά των χορηγών. Το μέλλον βρίσκεται στις συλλογικότητες.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ