1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2014 16:57

Ικανοποίηση για το «νέο αίμα» του Παμβοχαϊκού

Μετά και την νίκη της, με 3-1 σετ, επί της Καλαμάτας 80, η ομάδα των Παίδων του Παμβοχαϊκού κατέκτησε για 2η συνεχή χρονιά την πρώτη θέση του Ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ και θα συμμετάσχει στο Final 4.

O αγώνας με την ομάδα της Καλαμάτας, προπονητής της οποίας είναι ο παλαιός παίκτης του Παμβοχαϊκού, Χρήστος Δημητρακόπουλος, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και η κατάκτηση της 1ης θέσης, είχε εξασφαλισθεί με κάθε αποτέλεσμα.

Τώρα η ομάδα των Παίδων προετοιμάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες, εξ αιτίας των σχολικών εξετάσεων, για την συμμετοχή της στο Final Four Πελοπονήσσου που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη, στις 23, 24 και 25 Ιουνίου 2014. Στόχος της ομάδας του Παμβοχαϊκού είναι η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που αποτελούν το εισιτήριο για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

«Η Διοίκηση του Παμβοχαϊκού αισθάνεται περήφανη και δικαιωμένη από τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα όλων των ομάδων του Συλλόγου, ιδιαίτερα δε, από τις ομάδες των Παίδων και Παμπαίδων για την αξιόλογη πορεία τους. Με την ευκαιρία της συμμετοχής, της ομάδας των Παίδων, στο Final Four θέλει να συγχαρεί τους αθλητέςγια τις επιτυχίες τους και ειδικά τον Προπονητή της Δημ. Χατζιμιχάλη για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει και το έργο που παρουσιάζει, όπως επίσης συγχαίρει όλους τους ανθρώπους της ομάδας που καθημερινά πασχίζουν στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου. Τέλος, όλη η οικογένεια του Παμβοχαϊκού (αθλητές, διοίκηση, φίλαθλοι) εύχονται στην ομάδα των Παίδων, καλή επιτυχία στους αγώνες του Final Four», αναφέρει ο σύλλογος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ