1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2014 12:57

Το Camp της Πορταριάς για 4η σεζόν ανοίγει τις πύλες του σε αρχάριους και... επαγγελματίες

Κατεβάστε το αρχείο:
H αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του κορυφαίου Camp βόλεϊ στην Ελλάδα έχει αρχίσει. Το Camp της Πορταριάς(www.portariavolleycamp.gr) 2014 διανύει τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του και αποτελεί το μεγαλύτερο και καλύτερο Camp για ηλικίες από 10 έως 18 ετών αθλητριών και αθλητών βόλεϊ. Φέτος θα έχουμε 4 περιόδους αρχής γενομένης από 26 Ιουνίου έως 24 Ιουλίου 2014.

Η κάθε περίοδος θα διαρκέσει 6 ημέρες (5 νύχτες) και οι συμμετέχοντες/ουσες προπονούνται τουλάχιστον 4 ώρες ημερησίως ,με σκοπό την ατομική βελτίωση τους και την απόκτηση εμπειριών που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα πολλές αθλήτριες που συμμετέχουν είναι μέλη των εθνικών μας ομάδων και επιλέγουν το Camp της Πορταριάς προκειμένου να συνεργαστούν με κορυφαίους Έλληνες προπονητές όπως ο Γιάννης Νικολάκης και ο Νίκος Ζαλμάς που έχουν την ευθύνη των κοριτσιών και αγοριων αντίστοιχα.

Οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά πρέπει να έχουν δελτίο αναγνωρισμένο από την ΕΟΠΕ διότι το Camp εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνον στο άθλημα του βόλεϊ.
Το Camp το διοργανώνει διοικητικά ο Παντελής Ταρνατόρος, ενώ αγωνιστικά ο Γιάννης Νικολάκης έχει την ευθύνη των κοριτσιών. Εκτός της τεράστιας εμπειρίας του σε επίπεδο πρωταθλητισμού όπου έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, την επιτυχημένη θητεία του στις Εθνικές ομάδες και της εμπειρίας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Αζερμπαιτζάν συνεργάζεται με ένα επιτελείο επιτυχημένων Ελλήνων  προπονητών (Γιάννης Πετίδης / Κώστας Μηλιώνης / Χρήστος Βαρατάσης γυμναστής), οι οποίοι επίσης έχουν θητεύσει σε ομάδες της Α1 Γυναικών του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Πέραν των ανωτέρω προπονητών το αγωνιστικό επιτελείο συμπληρώνεται από επαγγελματίες γυμναστές, και φυσιοθεραπευτή που είναι απαραίτητοι για την ομαλή εκγύμναση των αθλητών/τριών .

Η Πορταριά ευρίσκεται στον Νομό Μαγνησίας στο πιο όμορφο  βουνό της Ελλάδος το Πήλιο , στο κέντρο της χώρας μας 200 χλμ από την Θεσσαλονίκη και 300 χλμ από την Αθήνα ,απέχει μόλις 12 χλμ από την πόλη του Βόλου και έχει υψόμετρο 800 μέτρων ιδανικό για προετοιμασίες αθλητικών ομάδων .

Το προπονητικό κέντρο αποτελείται από ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο με παρκέ τελευταίας γενιάς , με πλήρη οργάνων αίθουσα βαρών και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ιδανικό για τρέξιμο .

Οι αθλητές/τριές φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο «Άλκηστις» (www.alkistishotel.gr) το οποίο είναι αθλητικό ξενοδοχείο με 46 δωμάτια, δύο εστιατόρια, εξωτερικό Jacuzzi, εξωτερική πισίνα, σάουνα και αίθουσα για μασάζ.

Επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Camp της Πορταριάς δημιουργεί μία εβδομάδα personal training  σε αγόρια και κορίτσια τα οποία τους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε αθλητισμό υψηλού επιπέδου στοχεύοντας στην βελτίωση τόσο της ατομικής τεχνικής όσο και της φυσικής κατάστασης, που θα βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους για τους χειμερινούς μήνες, σύμφωνα με τα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών camp όπως στην Ιταλία, Ολλανδία κλπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ