1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2014 00:04

H EOΠΕ επαναφέρει τις τελικές φάσεις Παμπαίδων, Παγκορασίδων

Η απώλεια πολλών νέων ταλαντούχων παιδιών από τις ακαδημίες των συλλόγων και το μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί στο βόλεϊ αρένων από μικρές ηλικίες αναγκάζει την διοίκηση της ΕΟΠΕ να επαναξετάσει την πολιτική της στο ζήτημα των πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων.

Η κατάργηση των τελικών φάσεων έγινε αμέσως μετά την εκλογή του Αχιλλέα Μαυρομάτη το καλοκαίρι του 2010 καθώς επικράτησε η άποψη εντός του Δ.Σ. της ομοσπονδίας πως είναι αντιπαιδαγωγικό να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των ηλικιών 10-12 ετών και σε συνδυασμό με τις περικοπές καταργήθηκαν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Έτσι τα πρωταθλήματα παγκορασίδων, παμπαίδων διατηρήθηκαν μόνο στις μεγάλες Ενώσεις και το ευτύχημα είναι πως υπάρχει και καλός συναγωνισμός.

Η δυναμική που υπάρχει και που ουσιαστικά κρατάει την ελπίδα του βόλεϊ για ένα καλύτερο μέλλον αναγκάζει την διοίκηση της ΕΟΠΕ να επανεξετάσει άμεσα το θέμα για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες ώστε να δοθούν ευκαιρίες για αγώνες στα νέα παιδιά αλλά χωρίς να δοθούν ιδιαίτερα κίνητρα ώστε να μένει χαμηλά ο ανταγωνισμός στις τάξεις των μικρών αθλητών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ