1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-06-2014 15:48

Μικροί βολεϊμπολίστες έπαιξαν στις Αρχάνες

Την ευκαιρία να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα και παράλληλα να δείξουν την πρόοδό τους είχαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των κρητικών σωματείων βόλεϊ, καθώς συμμετείχαν στο παγκρήτιο τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης.

Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό των Αρχανών, εκεί όπου οι λιλιπούτειοι βολεϊμπολίστες έδειξαν το ταλέντο τους. Το τουρνουά είναι χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες ανά ηλικία και συμμετείχαν τα σωματεία ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, Φιλαθλητικός, Γιούχτας και ο... νέος σχετικά στα δρώμενα του κρητικού βόλεϊ «Γρύπας».

Μάλιστα, ο «Γρύπας» φαίνεται να αποκτά τη δική του δυναμική, καθώς στη δεύτερη χρονιά ύπαρξής του υπερδιπλασίασε τον αριθμό των παιδιών που πήραν μέρος. Για την ακρίβεια, το σωματείο από τις Μελέσες εκπροσώπησαν 50 αθλητές και αθλήτριες και συμμετείχε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μίνι βόλεϊ, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, έχοντας μάλιστα και αξιοσημείωτη παρουσία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ