1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2014 13:23

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Mini Volley Χανίων

Με τα κορίτσια να έχουν για μια ακόμη φορά… τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις συμμετοχές, διεξήχθη προχθές στο κλ. Χανίων το 1ο τουρνουά μίνι βόλεϊ Δυτικής Κρήτης, που αφορούσε τις ομάδες των Χανίων.

Από τα συνολικά 148 παιδιά που πήραν μέρος στη γιορτή του βόλεϊ, τα 135 ήταν κορίτσια, με τον Α.Ο. Κύδων να κατεβάζει τέσσερις ομάδες (συνολικά 13 παίκτριες), τον Παγχανιακό μια (5), τον Άνεμο δυο (7), τον Α.Ο. Ακρωτηρίου πέντε (20), τον Ν.Α.Ο. Σούδας 11 (35) και τον ΣΦΠΧ 14 (55). Για μια ακόμη φορά φάνηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι για να φέρουν… στον φιλέ αγόρια, αφού ήταν μόλις 13, όλα από τον ΣΦΠΧ και αποτελούσαν τέσσερις ομάδες.

Συνολικά παίχθηκαν 63 αγώνες του ενός σετ (στους 21 πόντους), με τις αθλήτριες και του αθλητές να έχουν χωριστεί σε 2 ηλικιακές κατηγορίες (Γ’-Δ” και Ε’-Στ” τάξη Δημοτικού).

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν οι Σκούρα Πελαγία, Παπαδάκης Γιώργος και Σπανουδάκης Νίκος, που ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση.
*Ανάλογο τουρνουά έγινε στο Ρέθυμνο (πήραν μέρος 75 παιδιά, από τα οποία τα 12 ήταν αγόρια) και σε δυο γήπεδα του Ηρακλείου (για τις ομάδες της Ανατολικής Κρήτης).

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΣΠΕΚ το Σάββατο 14 ή την Κυριακή 15 Ιουνίου (η ακριβής ημέρα θ” ανακοινωθεί σύντομα) στο κλ. Χανίων θα διεξαχθεί τουρνουά στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αγόρια και κορίτσια όλων των σωματείων από Χανιά και Ρέθυμνο, ενώ στο νέο κλειστό Ηρακλείου (2 Αοράκια) θα γίνει τουρνουά με τη συμμετοχή αγοριών-κοριτσιών των σωματείων Λασιθίου και Ηρακλείου.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ