1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
25-05-2014 17:34

Σοφία Αδαμοπούλου:«Αφιερωμένη η νίκη στο γιο μου»

Στο volleynews.gr μίλησε η Σοφία Αδαμοπούλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις Παγκορασίδες του Φοίβου Μελισσίων. Η τεχνικός της ομάδας ξεχώρισε τις καλύτερες της παίκτριες, μίλησε για το συμβάν με τη λογομαχία των κοριτσιών που τις στέλνει στην Πειθαρχική Επιτροπή, και όπως ήταν φυσικό αφιέρωσε τον τίτλο στο γιο της.

Συγχαρητήρια για τη νίκη, πώς είδες το παιχνίδι;

«Το παιχνίδι νομίζω ότι κρίθηκε στο ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος. Εμείς ένα χρόνο τώρα προσπαθούμε πολύ για αυτό. Σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά προόδευαν ακόμη περισσότερο κι αυτό φάνηκε στον σημερινό τελικό. Βέβαια υπήρχε και ο παράγοντας του άγχους που υπάρχει πάντα στους τελικούς, αλλά τα κορίτσια κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του στρες και να βγουν νικήτριες».

Ποιες παίκτριες βοήθησαν περισσότερο για την κατάκτηση του τίτλου;

«Η πασαδόρος, η Κωνσταντίνα Σκανδάλη, όπως και η κεντρική η Φωτεινή Σκανδάλη πιστεύω ότι βοήθησαν περισσότερο την ομάδα. Αυτό γιατί κατάφεραν στο δεύτερο σετ που χάναμε με διαφορά να ηρεμήσουν και να γυρίσουν το παιχνίδι. Η άλλη πασαδόρος, η Βασιλική Τατούλη επίσης έδωσε ό,τι είχε για να βοηθήσει και πήγε κι εκείνη πολύ καλά».

Ξεχωρίζεις κάποια κορίτσια που μπορούν να κάνουν καριέρα στο μέλλον;

«Η κεντρική μου η Φωτεινή Σκανδάλη θεωρώ ότι χρονιά με χρονιά βελτιώνεται, έχει ακόμη μέλλον, αλλά αν συνεχίσει την καλή προπόνηση θα διακριθεί. Η πασαδόρος η Βασιλική Τατούλη είναι γεννημένη το 200, είναι η πρώτη χρονιά που παίζει βόλεϊ και δείχνει πολύ καλά βήματα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και το μέλλον θα είναι σίγουρα καλό για αυτήν».

Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά;

«Σίγουρα θέλουμε κι άλλα παιδιά στο σωματείο, να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας. Είναι ένα σωματείο που προσπαθεί να βγάλει δικά του παιδιά και δουλεύει με αυτά. Ελπίζουμε και του χρόνου να περάσουμε σε ένα final-4».

Που αφιερώνεις τον τίτλο;

«Αφιερώνω τον τίτλο στο γιο μου τον Φώτη που σήμερα έγινε 10 μηνών».

Τι έχεις να πεις για το σκηνικό με τις δύο αθλήτριες και τους διαιτητές στο τέλος του αγώνα;

«Οι διαιτητές βάσει κανονισμών αυτό πρέπει να κάνουν, αυτή είναι η διαδικασία και δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Το θέμα είναι να γίνονται πράγματα μέσα από τα οποία τα παιδιά θα μαθαίνουν. Είναι μία γιορτή, στενοχωρηθήκαμε λίγο που έγινε αυτό στο τέλος, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, έχει τις καλές και τις κακές στιγμές. Τα κορίτσια παραπέμπονται στην Πειθαρχική Επιτροπή, αλλά νομίζω το θέμα είναι τυπικό και η απόφαση θα βγει σύντομα». 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ