1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-05-2014 10:58

Στον Επίκουρο το πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ

Ο Επίκουρος Πολίχνης αναδείχτηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, κατακτώντας το Final Four που διεξήχθη στο Κατσάνειο.
 Η ομάδα του Γιάννη Παναγιώτου επικράτησε του περυσινού πρωταθλητή Ηρακλή με 3-1, σε ένα συναρπαστικό τελικό που διεξήχθη σε κατάμεστες κερκίδες και επιφύλαξε σπουδαίο θέαμα στους θεατές. Οι "κυανόλευκοι" μάλιστα προηγήθηκαν 1-0 και 19-16 στο δεύτερο σετ, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην αντεπίθεση του Επίκουρου. Πλούσιος σε θέαμα ήταν και ο μικρός τελικός, στο οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος νίκησε 3-2 την Ελπίδα Αμπελοκήπων και πήρε μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή ΓΣ Ηρακλή για τη συμβολή του στην επιτυχία του τουρνουά.



ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Μ. Αλέξανδρος - Ελπίς 3-1 (21-25, 25-18, 25-22, 23-25, 15-7)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Καλπάκης): Αρτακιανός, Μαξ. Καλλέργης, Βαρβεσιώτης, Παπαγεωργίου, Στοϊμένος, Καραλής - Μαρ. Καλλέργης, Νάκος, Σιούτης.
ΕΛΠΙΣ (Ροδοπαίος): Αμανατίδης, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Τέκελης, Αντωνιάδης, Παπάς - Φωτιάδης, Ρετζέπης.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Επίκουρος - Ηρακλή 3-1 (16-25, 25-20, 25-13, 25-12)

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Παναγιώτου): Τζιάβρας, Ριζόγλου, Μαυρίδης, Πετρίδης, Τρούμπανος, Χρηστάκος - Τίγγος, Μάμαλης, Κουτουνίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ(Τσιάρας): Μπουράκης, Καλαϊτζίδης, Στεφανίδης, Τζιουμάκας, Αλεξανδρίδης, Καπετανίδης - Λατζούρης, Τσατσούλας, Καραμάνης, Κονιόρδος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ