1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2014 23:53

Στον τελικό ο Γ.Σ.Ηρακλής και ο Επίκουρος Πολίχνης (video)

Ο κάτοχος του τίτλου Ηρακλής και ο Επίκουρος Πολίχνης προκρίθηκαν στον τελικό του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, επιβεβαιώνοντας την εικόνα που είχαν δείξει στην κανονική περίοδο.

Στο Final Four, που διεξάγεται στο Κατσάνειο με συνδιοργανωτή τον ΓΣ Ηρακλή, οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0, ενώ ο Επίκουρος νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο με το ίδιο σκορ.

Επίκουρος - Μ.Αλέξανδρος 3-0 (25-22, 26-24, 25-17)

Επίκουρος (Παναγιώτου): Μάμαλης, Δημητρακούδης, Χρηστάκος, Πετρίδης, Τρούμπαλος, Τζιάβρας - Τίγγος, Κουτουνίδης, Μαυρίδης, Ανδριανίδης. Μ. Αλέξανδρος (Καλπάκης): Καραλής, Αρτακιανός, Μαξ. Καλλέργης, Βερβεσιώτης, Παπαγεωργίου, Στοΐμένος - Μαρ. Καλλέργης, Σιούτης, Νάκος.

Ηρακλής Γ.Σ. - Ελπίδα Αμπελοκήπων 3-0 (25-12, 25-19, 25-19)

Ηρακλής (Τσιάρας): Καλαϊτζίδης, Στεφανίδης, Τζιουμάκας, Αλεξανδρίδης, Καπετανίδης, Μπουράκης - Κονιόρδος, Λαντζούρης, Τσατσούλας, Καραμάνης, Δάρλας, Γελαμαΐδης.

Ελπίς (Ροδοπαίος): Φωτιάδης, Παπάς, Γιαμούκογλου, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Τέκελης - Σιμητός, Λορκίδης, Αμανατίδης.

To πρόγραμμα του Σαββάτου: 18.30 Μ. Αλέξανδρος - Ελπίς (Μικρός Τελικός), 20.30 Ηρακλής - Ελπίς (Τελικός).

 



Το φάιναλ-4 των Παγκορασίδων στον Εύοσμο

Από την ΕΠΕΣΘ ανακοινώνεται ότι το Final Four του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΔΑΚ Ευόσμου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και τον Αίαντα Ευόσμου και χορηγούς το "Ελαιόλαδο Μινέρβα" και το "Mikel" Ευόσμου.

Στους ημιτελικούς ο Αίας Ευόσμου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚ Λαγκαδά και ο Καμπανιακός το νικητή του αγώνα Αριστοτέλη Επανομής - Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στο ζευγάρι αυτό οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και θα συναντηθούν σε τρίτο αγώνα, το Σάββατο 24/5, ώρα 15.30, στο ουδέτερο Κατσάνειο.

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ