1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2014 12:20

Χρήστος Πάτρας: «Διαφορετικοί σε όλες τις κατηγορίες» (video)

Με την τέταρτη θέση που κατέκτησε η ομάδα εφήβων του Ηρακλή, ο προπονητής Χρήστος Πάτρας, μιλάει στο volleynews.gr για τον απολογισμό του τουρνούα, και την επόμενη μέρα του Ηρακλή
Σαν απολογισμό κρατάμε την πολύ μεγάλη εμπειρία του τουρνουά γιατί έχουμε μια πολύ μικρή ομάδα και το κρατάμε σαν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε δει τι χρειάζεται η ομάδα για να τα δουλέψουμε και νομίζω ότι το μέλλον ανήκει σε αυτα τα παιδιά.

Έχουμε συζητήσεις την άλλη εβδομάδα με πάρα πολλούς στόχους και θα γίνουν κινήσεις.  Αν εμφανιστούμε, γιατί πάντα πρέπει να βάζεις το «αν», θα είμαστε διαφορετικοί σε όλα τα τμήματα και σε όλες τις κατηγορίες.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΗ-της Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 07:26 posted by ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΗ-της

    τα συγχαρητήρια μου στην ανύπαρκτη διοίκηση, στο διαχειριστή κυλικείου που παριστάνει τον παράγοντα, στους εφόρους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μοριοδότηση. Μπράβο ρε τσακαλάκια καλά τα καταφέρατε.Τέταρτοι στους τέσσερις. Η διάλυση της τμήματος βόλει που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 με τους Μπερμπέρογλου και Τσιργογιάννη, συνεχίζεται και επεκτείνεται και στα τμήματα υποδομής. Πέρα από τη μείωση των παιδιών στο ένα τέταρτο αρχίζει και το ξήλωμα από τις κατακτήσεις τίτλων. Αυτά είχαν μόνο για τον Ηρακλή, τώρα πάνε κι αυτά, τελείωσαν.Να τους χαίρεστε εκεί στο Κατσάνειο.Είχαν δεν ειχαν την ομάδα όνειρο του 2012 που κατέκτησε το νταμπλ χαλαρά, τη διέλυσαν οι άσχετοι που μαζεύτηκαν και παρισ΄τανουν τους παράγοντες.Κάτω από άλλες συνθήκες όλοι ετούτοι ούτε από έξω δε θα περνούσαν.Τώρα μπήκαν μέσα και παστακώθηκαν. Απόλυτη κατάντια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ