1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2014 13:52

«Βροχή» τα συγχαρητήρια στον ΑΓΣΙ

Ο ΑΓΣΙ κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια.
Η ανακοίνωση της ΦΕΙ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. , οι προπονητές και οι αθλητές της Φ.Ε.Ιωαννίνων , συγχαίρουν την συμπολίτισσα ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων γιά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
Ελπίζουμε η πρωτιά αυτή να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα του βόλλεϋ στην Πόλη μας και γενικώτερα στην Ήπειρο.
Εκφράζουμε εκ νέου Θερμά συγχαρητήρια και ευχόμεθα και εις ανώτερα.

Η ανακοίνωση της Άρτας

Ο σύλλογός μας σας συγχαίρει για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και ευελπιστεί η επιτυχία σας αυτή να είναι η αρχή για μελλοντικές διακρίσεις ομάδων της περιοχής μας.
Χαιρόμαστε μαζί σας γιατί η υπομονή και επιμονή που δείξατε τα τελευταία δύο χρόνια, ρισκάροντας με την είσοδο στην βασική ομάδα, παιδιών χωρίς εμπειρίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, όχι μόνο σας δικαίωσε, αλλά και πανηγυρικά πετύχατε και τους δύο στόχους.
Ευχόμαστε η προσπάθειά σας αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα σωματεία της περιοχής μας, ώστε με σκληρή δουλειά να φτάσουν στην «Ιθάκη» που φτάσατε εσείς φέτος.
Α.Γ.Σ.Ι., Βασίλης Θεοδωράκης, Μίμης Μάντζιος καθώς και όλοι σας οι αθλητές γράψατε ιστορία στο Ελληνικό Βόλεϊ. Τα θερμά μας συγχαρητήρια από την Διοίκηση, τους δύο προπονητές Αποστόλη Πορτοβάρα, Γιάννη Σταμούλη καθώς και τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας.


Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Το Δ.Σ του Αναπτυξιακού τμήματος volleyball , Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα ο έφορος κ.Καραπιπέρης Γρηγόρης , ο ταμίας κ.Μαυρίδης Θεόδωρος και η γραμματέας κ.Λουπασάκη Χρύσα, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων για την Πανάξια κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος volleyball στην κατηγορία των Εφήβων και εύχονται σε όλους τους αθλητές του καλή σταδιοδρομία στο άθλημα !!

Επίσης ευχαριστούν όλο το προσωπικό του δήμου Κόνιτσας για τη θερμή φιλοξενία που επιφύλλαξαν στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατά την παραμονή της ομάδας μας στην Κόνιτσα για την ημιτελική φάση και ιδιαίτερα τον κ. Βλάχο Χριστόφορο , για την αμέριστη βοήθεια και εξυπηρέτηση στους αθλητές μας και το Δ.Σ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΗ-της Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 07:31 posted by ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΗ-της

    Συγχαρητήρια κι από εμένα.Αλήθεια ο Ηρακλής δεν έστειλε συγχαρητήρια; Γιατί; Με τέτοια διοίκηση "σοβαρή", πώς είναι δυνατόν; Μάλλον τους φταίνε πολλά.Μάλλον περίμεναν πρωτιά χωρίς να έχουν καταλάβει ότι οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί.Με διαλυμένα τμήμα βόλει, με ανύπαρκτη διοίκηση, με ομάδες που απαρτίζονται από συγγενείς και φίλους, δεν υπάρχει μέλλον. Η μόνη λύση είναι να παίξει και πάλι ο Τζουμάκας. Όπως τότε που τον είχαν κάνει λάστιχο και έπαιζε από το παιδικό μέχρι το ανδρικό.Ή να μπει μέσα ο διαχειριστής. Άλλωστε ξέρει τόσο βόλει........'Οταν λέω μέσα εννοώ ως παίκτης ,όχι να κάνει ντου.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Αυτά άλλωστε τέλειωσαν, το προφίλ έχει αλλάξει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ