1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2014 18:59

Μικροί Ολυμπιονίκες θέλουν μετάλλιο

Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στον Β όμιλο της ημιτελικής φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων ο Πανελλήνιος επιστρέφει στα τελικά που θα διεξαχθούν στην Κόνιτσα στοχεύοντας για την τρίτη κατάκτηση.

Η αθηναϊκή ομάδα αφού άφησε δεύτερο τον Ολυμπιακό, απέκλεισε τα Χανιά, ενώ η ομάδα της Κω αποσύρθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκιαούρης από την αρχή της σεζόν στόχος του Πανελληνίου ήταν να βρεθούν στην τελική φάση και να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

«Στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να βρεθούμε στην τελική φάση και να πάρουμε ένα μετάλλιο. Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά κι είναι σημαντικό το γεγονός ότι τρεις από τις τέσσερις ομάδες έχουν στο ρόστερ τους παιδιά με πολλές συμμετοχές στην Α2. Κι αυτό είναι το μικρό πλεονέκτημα που έχουν Πανελλήνιος, Ηρακλής και ΑΓΣΙ συγκριτικά με τον Ολυμπιακό, αν και νομίζω ότι συνολικά είναι ένα αμφίρροπο Final 4 με πολύ μικρές διαφορές», τόνισε ο κ. Γκιαούρης και συμπλήρωσε με νόημα: «Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον Ηρακλή, ωστόσο είναι μια ομάδα με παράδοση στις υποδομές και σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμμετοχή μας στο Final 4, όμως θέλουμε να πετύχουμε και το κάτι παραπάνω».

Όλοι οι αγώνες του Final 4 του πρωταθλήματος Εφήβων θα μεταδοθούν μέσω live streaming από το www.volleyball.gr και το www.volleynews.gr.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 16/5
17.00, ΑΓΣ Ιωαννίνων – Ολυμπιακός
19.00, Πανελλήνιος – ΓΣ Ηρακλής

Σάββατο 17/5
13.00, Αγώνας για θέσεις 3-4
15.00, Τελικός
*Τους αγώνες θα διευθύνουν οι διαιτητές Γκόλφης, Σπυρόπουλος

Οι δηλώσεις των τεσσάρων προπονητών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ