1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2014 19:35

Ζητά επιστροφή στην κορυφή ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής αποτελεί το... βαρύ όνομα του Final 4 του πανελλήνιου πρωταθληματος εφήβων που διεξάγεται στην Κόνιτσα.
Βλέπετε έχει δημιουργήσει μια παράδοση στις μικρές ηλικίες χάρη στα εφτά πρωταθλήματα Ελλάδος στους εφήβους (1997, 2002, 2003, 2007, 2008, 2009, 2010). Και αφου κατάφερε (μαζί με τον ΑΓΣΙ) να πετάξει έξω τον πρωταθλητή Εθνικό Αλεανδρούπολης (πήρε 3 σερί τίτλους) και την ΕΑΠ, πλέον βάζει πλώρη για την επιστροφή στην κορυφή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Πάτρας ζητά από την ομάδα του να παίξει καλό βόλεϊ: «Θα γίνει ένα πολύ δυνατό τουρνουά ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα Εφήβων φέτος. Εμείς ο Πανελλήνιος κι ο ΑΓΣΙ έχουμε πολλά παιδιά που έπαιζαν στην Α2, ενώ στη δική μας ομάδα έχουμε και αρκετά παιδιά από το παιδικό τμήμα του συλλόγου», είπε ο κυανόλευκος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι πολλά παιδιά απ’ αυτή τη φουρνιά θα παίξουν βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τον τίτλο αλλά θα παίξουμε καλό βόλεϊ. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία του συλλόγου σ’ αυτό το θέμα κι αυτό που έχουμε ως προτεραιότητα είναι μέσα σε λίγα χρόνια αυτά τα παιδιά να παίζουν στη μεγάλη ομάδα και να την οδηγήσουν ξανά ψηλά. Από κει και πέρα ο Πανελλήνιος, τον οποίο αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό, έχει μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρόκριση μας στον τελικό».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 16/5
17.00, ΑΓΣ Ιωαννίνων – Ολυμπιακός
19.00, Πανελλήνιος – ΓΣ Ηρακλής

Σάββατο 17/5
13.00, Αγώνας για θέσεις 3-4
15.00, Τελικός
*Τους αγώνες θα διευθύνουν οι διαιτητές Γκόλφης, Σπυρόπουλος

1 σχόλιο

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 08:32 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    Ε βέβαια ζητά επιστροφή, λογικό. Με τέτοια οργάνωση ,τόσο χρήμα που ρέει άφθονο αλλά και τέτοιους σοβαρούς παράγοντες γνώστες του αθλήματος, καλά κάνει και ζητά επιστροφή στην κορυφή. Τώρα αν ο σύλλογος παραπαίει, ότι δεν υπάρχει μαντήλι για να κλάψουν, ότι δεν υπάρχει πια ανδρική ομάδα που βολοδέρνει στη μέση της Α2 χωρίς ελπίδα επιστροφής, ότι δεν υπάρχει εδώ και 2 χρόνια διοίκηση και κάτι περαστικοί παριστάνουν στο τζάμπα και χωρίς ευθύνες τους διοικούντες,ότι η περιουσία του συλλόγου είναι υποθηκευμένη και οδεύει προς ΤΑΙΠΕΔ, αυτό είναι άλλο θέμα. Ας είναι καλά οι αθλητές που κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να πουλάνε μούρη οι άσχετοι οπαδοπαράγοντες. Οσοι έμειναν δηλαδή γιατί αυτοί οι τυπάρες ακόμα και τις ακαδημίες που άλλοτε αριθμούσαν 400 παιδιά τις έφτασαν στο σημείο να μην έχουν ούτε 100 παιδιά. Ακόμα και φόλα ηρακληδείς γονείς παίρνουν τα παιδιά τους και όπου φύγει φύγει.Απόλυτη κατάντια. Καλή τύχη στα παιδιά και τους προπονητές όμως οι υπόλοιποι μην τυχόν και ξεμυτήσετε. Σας πήραν χαμπάρι όλοι γι αυτό και μείνατε εσείς και το τηλέφωνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ