1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-05-2014 18:37

Παναγιώτης Γκιαούρης:«Δύσκολο και απαιτητικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»(video)

Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βλέπει ο προπονητής του Πανελληνίου, τονίζοντας πως θα είναι πιο δύσκολο και απαιτητικό από αυτό με τα Χανιά. 

Για το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Είχαμε αρκετό καιρό να παίξουμε, αλλά τουλάχιστον πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και περάσαμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω γιατί κάποια από τα παιδιά είχαν σπουδές, κι άλλα έλειπαν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, τα παιδιά έπαιξαν λίγο αγχωμένα. Όχι ότι κάποια ομάδα ήταν καλύτερη, απλώς είχαμε καιρό να παίξουμε μεταξύ μας και πρέπει να δουλέψουμε. Το δυνατό στοιχείο μας ήταν η επίθεση και το μπλοκ». 

Για τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Οι δύο ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, θα φανεί στην πορεία. Για να κερδίσουμε δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη και να είμαστε πιο σοβαροί. Φυσικά η ομάδα που έχεις απέναντι σου σε κάνει να παίζεις καλύτερα, και να είσαι σε εγρήγορση». 

Για τα τμήματα του Πανελληνίου: «Υπάρχουν παιδιά από το εφηβικό που τα έχουμε μαζί μας στο εφηβικό και την αντρική ομάδα. Προσπαθούμε δουλεύοντας τα να μπουν κι αυτά στο κλίμα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες και δυσκολότερα παιχνίδια για να μπορέσουν να επανδρώσουν τις αντρικές ομάδες του Πανελληνίου».

Φιορέλα Μάλο

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ