1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-05-2014 18:22

Μάρκος Γαλιώτος:«Βήμα-βήμα μέχρι το τελευταίο σκαλοπάτι» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Μάρκος Γαλιώτος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί των Χανίων με 3-0 για την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο 17χρονος πασαδόρος των «ερυθρολεύκων» που βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του στο μπλοκ, και κράτησε εξαιρετικές άμυνες, τόνισε ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

«Θεωρώ ότι η ομάδα από τα Χανιά είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλή υποδοχή. Τα παιδιά έχουν πάθος και δίψα για να πάρουν έναν τίτλο ίσως. Δεν γνωρίζω αν έχουν κατακτήσει κάποιον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εμείς μπήκαμε όσο μπορούσαμε πιο δυνατά και κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι ο αγώνας κρίθηκε στα λάθη των δύο ομάδων». 

Ο νεαρός πασαδόρος πρόσθεσε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και θα πάμε βήμα βήμα μέχρι το τελευταίο σκαλοπάτι, όποιο κι αν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας για την ατομική και φυσικά την ομαδική προσπάθεια μας». 

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ