1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2014 16:16

150 παιδιά στο μίνι βόλεϊ του Μυγδονιακού

Στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ κοριτσιών που οργάνωσε ο Μυγδονιακός στο γήπεδο του στο Δρυμό Μυγδονίας.
Το καθιερωμένο την Κυριακή των Βαΐων 6ο ετήσιο τουρνουά μίνι βόλεϊ τίμησαν με την παρουσία τους οι σύλλογοι ΔΑΣΩ, Κεραυνός Ωραιοκάστου, Α.Ε Λαγκαδά και ο ΑΣΚ Λαγκαδά.

Έγιναν αγώνες και των τριών επιπέδων, δηλαδή συμμετείχαν παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου. 38 ομάδες και περίπου 150 παιδιά για 5 περίπου ώρες γέμισαν το γυμναστήριο με χαρούμενες φωνές. Για πολλά παιδιά που μπορεί να ήταν και ο πρώτος τους αγώνας ,η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος. Αυτή την χαρά και ικανοποίηση αισθάνθηκαν και οι γονείς των μικρών αθλητριών που γέμισαν τις κερκίδες του γυμναστηρίου και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Ο πρόεδρος του Μυγδονιακού ο κύριος Χρυσάφης Χαράλαμπος στην μικρή του ομιλία καλωσόρισε τις αθλήτριες ,προπονητές ,παράγοντες και γονείς των φιλοξενούμενων συλλόγων. Ευχαρίστησε τις αθλήτριες της ομάδος του για την μεγάλη τους συμμετοχή, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ για την άψογη οργάνωση του τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ