1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2014 13:59

Έκλεψε την παράσταση το πανεπιστήμιο Πατρών

Το Σαββατοκύριακο, η Παναχαϊκή διοργάνωσε στο κλειστό γήπεδό της στην Αγυιά, ένα άρτια οργανωμένο Πασχαλινό Τουρνουά Βόλεϊ Ακαδημιών. Συμμετείχαν πολλές ομάδες κοριτσιών, διαφόρων ηλικιών από την Παναχαϊκή, την Ολυμπιάδα Πατρών, την Ε.Α.Π., το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχαν στο Τουρνουά με 4 ομάδες 3x3 και 1 ομάδα 6x6. Οι 3 από τις 6 ομάδες πήραν μέρος στους τελικούς (2 κατηγορίες 3x3 & στον τελικό 6x6) τους οποίους και κέρδισαν κατακτώντας 3 πρώτες θέσεις. Επίσης το Πανεπιστήμιο είχε και μία συμμετοχή σε μικρό τελικό (3x3) κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στους αγώνες από το Πανεπιστήμιο Πατρών ήταν: Ευθυμίου Άρτεμις, Ευθυμίου Ελένη, Ζγόμπολη Μαριάννα, Μαρκάκη Σοφία, Μικρώνη Μαρία, Νικολακοπούλου Κων/να, Νιφόρα Ανδριάνα, Ντελαπέρα Αγγελική, , Παναγοπούλου Βάλια, Παπαδοπούλου Ελπίδα, Παπαλεξίου Βιολέτα, Τσόγκα Ναταλία, Χάιδα Αθηνά. Προπονήτρια των Ακαδημιών είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Τριανταφυλλοπούλου Σπυριδούλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ