1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-03-2014 12:40

Ελένη Πηλαβά:«Του χρόνου καλύτερα» (Video)

Στο volleynews.gr μίλησε η προπονήτρια του Λυκείου Πέτρου και Παύλου, Ελένη Πηλαβά, μετά την κατάκτηση της τριτης θέσης στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. 

«Ήταν μεγάλη εμπειρία για εμάς. Ήταν η πρώτη φορά που το σχολείο μας φτάνει στο final-4, και αφού μπήκαμε σε αυτό, επιδιώξαμε να πάρουμε μία θέση στις τρεις πρώτες, ώστε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε την τρίτη θέση, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ελπίζουμε του χρόνου στα καλύτερα. 

Πιστεύω ότι το Κολλέγιο, που βγήκε πρώτο, ήταν πολύ καλό, γι' αυτό και κέρδισε. Τη δεύτερη ομάδα, τη Σχολή Μωραΐτη την αντιμετωπίσαμε στον ημιτελικό, χάσαμε στο τρίτο σετ ενώ ήμασταν πολύ κοντά στο να πάμε στον τελικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Την τέταρτη ομάδα, την Καλλίπολη, την κερδίσαμε με 3-0 σετ και φεύγουμε ικανοποιημένοι από εδώ. 

Του χρόνου η δομή της ομάδας θα είναι η ίδια, γιατί τα κορίτσια που έπαιξαν εφέτος είναι Α' και Β' Λυκείου. Θα ανέβει η ίδια ομάδα, ίσως και πιο ενισχυμένη, και περιμένουμε κάτι καλύτερο». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ