1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-03-2014 13:12

Κώστας Ιωαννίδης:«Η Θεσσαλονίκη είναι «φυτώριο» παραγωγής ταλέντων» (video)

Περήφανος για τους παίκτες του και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο σχολικό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Κώστας Ιωαννίδης. Ο προπονητής του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης μίλησε στο volleynews.gr . 

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τα παιδιά. Εφέτος η ομάδα άλλαξε εκατό τοις εκατό. Τα παιδιά της προηγούμενης φουρνιάς ήταν Γ' Λυκείου κι έφυγαν, κι εμείς πάμε ξανά στο Παγκόσμιο. Στο προηγούμενο είχαμε καταλάβει την τέταρτη θέση. Η Κύπρος μας ξάφνιασε ευχάριστα γιατί άρχισε να έχει ομάδα υψηλού επιπέδου πλέον και ο συναγωνισμός είναι πιο έντονος. Παρόλο που χάσαμε το πρώτο σετ είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσουμε και να το πάρουμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου κι ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο Παγκόσμιο που θα γίνει 9 με 18 Απριλίου στην Πορτογαλία. Το επίπεδο από την οχτάδα και μετά είναι όλες οι εθνικές ομάδες φαβορί. Θέλουμε μία καλή κλήρωση, και πάντα χρειάζεται τύχη. Αν δείξουμε σοβαρότητα πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε στην οχτάδα και απ' εκεί και πέρα κανένας δεν μπορεί να προδιαγράψει τί μπορεί να γίνει. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μερικές ομάδες όπως η Ταϊπέι που είναι αυτούσιες οι εθνικές τους ομάδες. Θα δούμε τι θα γίνει. 

Πιστεύω ότι αυτή η γενιά των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη θα είναι και ο κορμός της Εθνικής ομάδας στο μέλλον, όπως και ο προηγούμενος κορμός θεωρώ ότι είναι ένα «φυτώριο» παραγωγής ταλέντων. Σίγουρα αυτά τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά το θέμα είναι ότι το επίπεδο του βόλεϊ πέφτει. Το να παίξεις στην Α1 πλέον δεν σημαίνει πολλά πράγματα. Εν πάσει περιπτώσει πιστέυουμε όλοι στην ανάκαμψη του βόλεϊ». 

Media

2 σχόλια

  • Comment Link volleyman Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 18:42 posted by volleyman

    Όλος ο σχολικός αθλητισμός είναι στημένος για τα ιδιωτικά σχολεία. Κανονικά θα έπρεπε να μην συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του υπουργείου παιδείας αλλα στο πρωτάθλημα που έτσι και αλλιως κάνουν μεταξύ τους τα ιδιωτικά σχολεία. Άλλωστε ποιος μαθητής και μαθήτρια έχει μάθει το άθλημα μέσα από τις ώρες τις Φ.Α του αναλυτικού προγράμματος του Λυκείου. Θέλουν να μας πού πως με 2 ώρες Φ.Α έχουμε αυτά τα αποτελέσματα ????????? Κανονικά θα έπρεπε να συμμετεχουν στα σχολικα πρωταθλήματα μαθητές και μαθήτριες που δεν έχουν αθλητικά δελτια έτσι ώστε πραγματικα να επιβραβεύονται οι μαθητές και μαθήτριες που μαθαίνουν το άθλημα μέσα από το μάθημα του σχολείου. Οι αθλητές έτσι και αλλιώς επιβραβεύονται με τα προνόμια από τα σωματεία τους. Κάτω από ένα τέτοιο σχεδιασμό θα ήθελα να δω τους πραγματικούς παιδαγωγούς εκπαιδευτικούς προπονητές τι αθλητες και τι ομάδες θα δημιουργούσαν. Το να κάθονται από την κερκίδα προπονητές και να καθοδηγούν και τους καθηγητές Φ.Α που είναι μαριονέτες είναι ότι γελοιότερο παρουσιάζει το ελληνικό παιδαγωγικό αθλητικό σύστημα. Συγχαρητήρια στον Διευθυντή Φ.Α που περηφανεύεται για τον σχολικό αθλητισμό που έχει καταφέρει να στήσει με 1 ώρα Φ.Α στο Λύκειο και που φυσικά που οι μαθητές διαπρέπουν στο παγκόσμιο μαθητικό στερέωμα με αυτή την Φ.Α. Προτείνω να μεταδώσει σε όλη την ευρωπαϊκή εκπαιδευτική κοινότητα τον σχεδιασμό του, το πώς οι μαθητές στην Ελλάδα διαπρέπουν στον αθλητισμό με 1 ώρα Φ.Α και που θα έρθουν και με παγκόσμιο ΄μαθητικό τίτλο. Συγχαρητήρια στο Ελληνικό κολλέγιο που έμαθε στους μαθητές και στις μαθήτριες του το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από το αναλυτικό πρόγραμμα του. Μάλλον πρέπει να οργανώσει σειρά σεμιναρίων ώστε να μεταλαμπαδεύσει την πολύτιμη αυτή γνώση σε όλα τα σωματεία και σε όλα τα σχολεία της Ελληνικής επικράτειας...!!!!!

  • Comment Link greekvolley Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 13:07 posted by greekvolley

    Εχουν τα Σχολεία προπονητές ξεχωριστούς απο τους Καθηγητές ΦΑ που δουλεύου εκεί ?? Χα χα δεν το ηξερα..Πάντως σιγουρα αναπτυσσεται ο σχολικός αθλητισμός (ποιός ειπατε ??) με βαση οσα ειδαμε στο Πανελλήνιο Σχολικό.. Συγχαρητηρια στις "ατόφιες" σχολικές ομάδες (Καλλίπολη, Ευβοια, Κυπρος) και οχι σε αυτές πυ μάζεψαν επι τούτου σε ενα (ιδιωτικό) σχολείο ο,τι καλύτερο εχει σε αυτή την ηλικία η Θεσσαλονίκη.Τυχαίο ? Δεν νομίζω.. Και οταν γυρίσουμε θριαμβευτές απο την Πορτογαλία, εκεί να δεις τι θα ακούσουμε για ανάπτυξη του βόλεϊ, την Θεσσαλονίκη, τον σχολικό αθλητισμό κ.α. !!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ