1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2014 18:33

Σε Live streaming από το volleynews.gr το φάιναλ-4 Νεανίδων

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων έχει αρχίσει και όλα πλέον έτοιμα για τη γιορτή του βόλεϊ που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Μαρκοπούλου το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου.

Ο οικοδεσπότης ΑΟ Μαρκοπούλου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο ΓΣ Ηλιούπολης κι ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός είναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, με όλους του αγώνες της διοργάνωσης να καλύπτονται μέσω live streamingαπό το www.volleyball.gr και το www.volleynews.gr με τους διοργανωτές και την Ομοσπονδία να εκφράζουν τη βεβαιότητα τους ότι το Final 4 θα στεφθεί από οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.


Χαιρετισμός Προέδρου ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αφού πρόκειται για το «αύριο» του γυναικείου βόλεϊ, πάνω στο οποίο επενδύουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια. 

Σε αυτές τις ηλικίες ο σημαντικότερος στόχος του αθλητισμού δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η συμμετοχή και η απόκτηση εμπειριών και παραστάσεων. 

Ανεξάρτητα από το ποιος θα καταφέρει τελικά να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας, όλες οι ομάδες θα βγουν κερδισμένες μέσα από αυτή τη γιορτή του βόλεϊ. 

Η τελική φάση, το Final Four που θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας, του Δήμου Μαρκοπούλου και του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, κι αυτή η συνεργασία αθλητικών φορέων – Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας κι ο αθλητισμός ειδικότερα. 

Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες των διαγωνιζόμενων ομάδων.



Χαιρετισμός Δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια, ο Δήμος Μαρκοπούλου φιλοξενεί το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων Πετοσφαίρισης για το 2014, στα πλαίσια της αγάπης όλων μας προς τον Αθλητισμό και της προσπάθειας ανάδειξης του θετικού αθλητικού γίγνεσθαι, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας, καθώς και της επιμονής και επιμονής για την επίτευξη ενός υψηλού στόχου, μέσα από την σκληρή και εντατική προσπάθεια. 

Πρόκειται για τα ίδια εκείνα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε επιτακτικά ως κοινωνία για να βγούμε από την κρίση που βιώνει η χώρα μας, δυνατοί, αλληλέγγυοι και ενωμένοι, με όραμα και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.

Ως οικοδεσπότες της μεγάλης αυτής γιορτής για τον Αθλητισμό, παροτρύνουμε όλους, αθλήτριες και θεατές, να απολαύσουν το τουρνουά, να ζήσουν τον παλμό των αγώνων και να έχουμε όλοι κατά νου, ότι στον υπέροχο κόσμο του Αθλητισμού, δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες θέσεις, καθώς όλοι είναι νικητές!


Χαιρετισμός προέδρου ΑΟ Μαρκοπούλου Πάρη Ευαγγελίου

Ο Α.Ο.Μαρκοπούλου εξέφρασε από την αρχή της δημιουργίας του μια ανάγκη και έναν προσανατολισμό για μαζικό αθλητισμό στον τόπο μας. Σήμερα 26 χρόνια μετά, με περισσότερους από 500 αθλητές, πρωταγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τα τελευταία 13 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Γυναικών.

Η ανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου, από την Ε.Ο.ΠΕ. που αναγνωρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες μας και την ευχαριστούμε, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που παραλάβαμε και παράλληλα να καλέσουμε όλο τον κόσμο του Μαρκοπούλου να έρθει στο γήπεδο για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή γιορτή για τον αθλητισμό και να χειροκροτήσει από κοντά τα νιάτα της περιοχής του.

 

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ