1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2014 16:50

ΕΟΠΕ: «Η πρόταση της Ελπίδας δεν είχε την έγκριση του Δήμου»

Με ανακοίνωσή της, η ΕΟΠΕ απαντάει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, που της έκαναν κριτική γιατί επέλεξε το Μαρκόπουλο για να διοργανώσει την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων. Όπως υποστηρίζει η ομοσπονδία, η Ελπίδα έκανε πρόταση, αλλά δεν είχε εξασφαλίσει την άδεια του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Επίσης προαναγγέλλει και αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε τις ανακοινώσεις του ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων και του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, μέσω των οποίων διαμαρτύρονται για την ανάθεση της διεξαγωγής του Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων στο Δήμο Μαρκοπούλου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μετά από μια σειρά κακόβουλων σχολίων η ΕΟΠΕ θέλει να τονίσει τα εξής:

Στην ανακοίνωση της η Ελπίδα αποφεύγει να αναφέρει την εξής σημαντική λεπτομέρεια:

Η πρόταση της για τη διοργάνωση του Final 4 έφτασε στα γραφεία της ΕΟΠΕ το βράδυ της Τρίτης 4 Μαρτίου κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Για την οριστική πρόταση θα σας ενημερώσουμε μετά την έγκριση που αναμένουμε από τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης».

Η ΕΟΠΕ σέβεται, αναγνωρίζει και τιμά τις προσπάθειες όλων των σωματείων για την ανάδειξη του αθλήματος και μεταξύ αυτών την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, δύο συλλόγων που εδώ και πολλά χρόνια έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση. 

Ωστόσο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων στον ‘αέρα’ περιμένοντας την έγκριση του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να την αναθέσουμε στο Δήμο Μαρκοπούλου που είχε καταθέσει την πλήρη πρόταση του από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Με μεγάλη μας λύπη όμως διαπιστώνουμε από όλη αυτή τη διαμάχη ότι αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη, εκτός όλων των άλλων πραγμάτων που πρέπει να αλλάξουν στην επόμενη μέρα του ελληνικού βόλεϊ, κι η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των πανελληνίων ηλικιακών πρωταθλημάτων.

Η ΕΟΠΕ εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ