1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2014 20:53

To πρωτάθλημα στο 4ο ΓΕΛ Πάτρας

Πρωταθλήτρια σχολική ομάδα στο πρωτάθλημα κοριτσιών Ν. Αχαΐας 2013-14 αναδείχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ το 4ο ΓΕΛ Πάτρας νικώντας το Πειραματικό ΑΕΙ, σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση για το βόλλευ, μιας και η νικήτρια ομάδα έκανε πλήρη ανατροπή στο σκορ, με σετ που έληξαν στον πόντο.

Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία των μαθητών και των δύο σχολείων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν και οι καθηγητές και δ/ντές και των δύο σχολείων.

Την απονομή έκανε στην νικήτρια ομάδα η προϊσταμένη του γραφείου φυσ. αγωγής της β/θμιας εκπ/σης κ. Γ. Μητρογιάννη.
Το 4ο ΓΕΛ για να φτάσει στον τελικό νίκησε με την σειρά τα σχολεία: το 6ο ΓΕΛ Πάτρας με σκορ 2-1,το 2ο ΓΕΛ Πάτρας με 2-1,το Λύκειο Δεμενίκων 2-0,το Λύκειο Κ. Αχαΐας με 2-0 και το Λύκειο Ακράτας με 2-1.

Καθηγητής - προπονητής στο 4ο ΓΕΛ είναι ο κ. Γιάννης Παπαγιαννόπουλος απουσίαζε όμως στον τελικό(είναι με πρόγραμμα comenius στην Φιλανδία) και τον αντικατέστησαν στον τελικό οι συνάδελφοί του κ.κ. Βασίλης Γεωργιόπουλος και Σάκης Αντωνακόπουλος και στον ημιτελικό ο Μιχάλης Χριστοδούλου.

Στην φωτό όρθιοι απο αριστερά: Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, Μαρίνα Χριστοπούλου, Ελένη Παριανού, Ιωάννα Αραβαντινού, Αγγελική Χριστοπούλου, Αδριανή Βαλερίου, Αγγελική Κυριακοπούλου.

Καθιστές απο αριστερά: Παναγιώτα Παπαφωτίου, Ρεγγίνα Καπετανάκη, Νικολίτσα Κατσή, Αναστασία Σκαμπαρδώνη, Ευθυμία-Άννα Γιαννιώτη, Αλεξάνδρα Αγγελακοπούλου και Σμαράγδα Ρογδάκη.

Πηγή: Thebest.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ