1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-03-2014 19:37

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός: «Περιμένουμε απαντήσεις από την ΕΟΠΕ»

Μετά την Ελπίδα Αμπελοκήπων, έρχεται και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός να διαμαρτυρηθεί για την ανάθεση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων στο Μαρκόπουλο.

«Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ,σχετικά με την ανάθεση της διοργάνωσης της τελικής φάσης των Νεανίδων , δε θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους το γεγονός, ότι υπήρξε σύλλογος ,όπου προσέφερε την πλήρη κάλυψη των εξόδων όλων των ομάδων , αλλά αντίθετα εσείς , αναθέσατε την διοργάνωση σε σύλλογο ,που αναγκάζει τις ομάδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να παραστούν στην διοργάνωση. Γυρνώντας τον χρόνο λίγο πίσω ,και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2013 όταν μας κοινοποιούσατε ότι η οικονομική βοήθεια σας θα είναι μηδενική αλλά θα είχαμε την πλήρη στήριξη σας, ώστε οι σύλλογοι να μην επωμίζονται περιττά έξοδα , ερχόσαστε τώρα εσείς οι ίδιοι και ‘’φορτώνετε ‘’τον σύλλογο μας καθώς και της Ελπίδας Αμπελοκήπων , με έξοδα ,τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί . Μπορείτε παρακαλώ να μας αιτιολογήσετε την απόφαση σας; Ποια η λογική να μην ανατεθεί η διοργάνωση στο σύλλογο που παρείχε την πλήρη κάλυψη των εξόδων όλων των ομάδων; Ειλικρινά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο, γιατί αυτομάτως θα θέταμε την ομάδα εκτός διοργάνωσης.

Περιμένουμε την απάντηση σας ,καθώς και την ανάληψη ευθυνών , παρέχοντας τουλάχιστον εσείς τα έξοδα μετακίνησης της ομάδος μας καθώς και της Ελπίδας ώστε να μπορέσετε να αντισταθμίσετε στο ελάχιστο το οικονομικό βάρος που επιφορτίζετε τους συλλόγους μας με την απόφαση σας».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΝΤΩ Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 20:23 posted by ΜΑΝΤΩ

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ