1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-01-2014 23:24

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ οι νεανίδες του Μαρκόπουλου

Την πρώτη θέση του φάιναλ-4 ΕΣΠΑΑΑ Νεανίδων κατέκτησε το Μαρκόπουλο, που κέρδισε στον τελικό τον Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού μπήκε μαχητικά στο παιχνίδι και παρόλο που είχε απέναντι της έναν πολύ άξιο αντίπαλο, κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Το γυμναστήριο ήταν ασφυκτικά γεμάτο με τους θεατές και των δυο ομάδων να δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι που ακολούθησε ήταν συναρπαστικό με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι παρά το τελικό 3-0 (24-26, 24-26, 26-28) και τα σετ να κρίνονται στα σημεία.

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκε το Μαρκόπουλο το οποίο διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα στο πρώτο σετ μέχρι που η Κηφισιά ισοφάρισε σε 20-20 και έβαλε δύσκολα στον ΑΟΜ. Με τις περισσότερες επιθέσεις να παίρνουν οι Λιάγκη και Ψωμά, τελικώς το Μαρκόπουλο πήρε το πρώτο σετ με 26-24.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Γιάννη Ορφανού μπήκαν πάλι πιο δυνατά αλλά σταδιακά ο Ηρακλής Κηφισιάς ισορρόπησε το παιχνίδι με τη μάχη να δίνεται στο τέλος και τον ΑΟΜ να επικρατεί και πάλι με 26-24.

Στο τρίτο σετ ο Ηρακλής Κηφισιάς ξάφνιασε τον ΑΟΜ και βρέθηκε να προηγείται με 15-9,18-11 και με 20-15 αλλά ο ΑΟΜ με συνεχείς αντεπιθέσεις έκανε την ανατροπή και έφερε το παιχνίδι υπέρ του με 24-23. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά και το σετ τελικά να κρίνεται με 28-26 υπέρ του ΑΟΜ ο οποίος πήρε τη νίκη με 3-0 και αναδείχτηκε δίκαια πρωταθλητής Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ για τη σεζόν 2013-14.

Διαιτητές: Λιδωρικιωτη,Ράντσιου, σημ. Καπάνταης

Τα σετ: 3-0 (24-26, 24-26, 26-28)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Γκρέκα, Καπέλου, Λάβδα, Βλαχάκη, Κορναράκη, Μολδοβανίδη / Οικονομοπούλου (λ)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ορφανός): Γκλιάτη, Δικαιούλια, Ψωμά, Γιαννέλου Ζαχ., Πολυδώρου, Λιάγκη / Ζήση (λ), Πατέλη, Γιαννέλου Χρ.

ΜVP η Λιάγκη

Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή απονομής του κυπέλλου με την αρχηγό του Μαρκόπουλου Revoil Στάυρια Πολύδωρου να σηκώνει το κύπελλο στον ουρανό της Κάντζας και να αποθεώνεται. Τέλος, μετά από ψηφοφορία των τεσσάρων προπονητών που βρέθηκαν στο φάιναλ-4 Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ οι παίκτριες που ξεχώρισαν είναι οι εξής: ΜVP του Final-4 ψηφίστηκε Νάσια Λιάγκη (Μαρκόπουλο), καλύτερη λίμπερο η Εμμανουέλλα Οικονομοπούλου (Ηρακλής Κηφισιάς), καλύτερη επιθετικός η διεθνής με την εθνική ομάδα Αλεξάνδρα Ψωμά (Μαρκόπουλο) και καλύτερη πασαδόρος η Ευανθία Λάβδα (Ηρακλής Κηφισιάς).

Στο κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας για να παρακολουθήσει τον τελικό βρέθηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών Γιάννης Καλματζίδης άλλα και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιάννης Στουραϊτης.

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link Διαιτητές Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 21:14 posted by Διαιτητές

    Λάθος. Διαιτητές του τελικού ήταν: Λιδωρικιώτη-Ράντσιου, σημ.: Καπάνταης Γ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ