1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
06-01-2014 18:43

Κωνσταντίνος Κουτράκης:«Μας άξιζε η τρίτη θέση»

Στο volleynews.gr μίλησε ο Κωνσταντίνος Κουτράκης μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο final 4 Κυπέλλου της ΕΣΠΕΠ στην κατηγορία των Νεανίδων. Ο προπονητής του Ακρίτα Καλαμάτας τόνισε πως τους άξιζε η τρίτη θέση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στις υπόλοιπες ομάδες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η ομάδα μου ο Ακρίτας κατάφερε να νικήσει στο μικρό τελικό ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι με το Ναύπλιο, αντάξιο αυτού με το Άργος . Πήραμε την τρίτη θέση, την οποία πιστεύω ότι αξίζαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε καλή άμυνα και καλή επίθεση. Εν συνεχεία άρχισαν τα λάθη, χαλαρώσαμε και ίσως να βγήκε η κούραση από τον ημιτελικό του Σαββάτου που τελείωσε αργά το βράδυ και ομολογουμένως ήταν δύσκολος. Εύχομαι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα και να πάμε πιο ψηλά. Συγχαρητήρια στις υπόλοιπες ομάδες και ειδικά στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του τίτλου». 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ