1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
06-01-2014 18:03

Ελένη Λεγάτου:«'Ήρθαμε για να το πάρουμε» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε η Ελένη Λεγάτου μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο final 4 νεανίδων της ΕΣΠΕΠ. Η προπονήτρια του Απόλλωνα Πατρών δήλωσε ευχαριστημένη με τη νίκη και την εικόνα των κοριτσιών, ενώ τόνισε πως ήθελαν αυτόν τον πολύτιμο τίτλο. 

«Φέτος είναι η πρώτη φορά που κατακτούμε τον τίτλο. Είχαμε σχεδόν κάθε χρονιά συμμετοχή στο final 4 Πελοποννήσου και είχαμε πάρει δεύτερη και τρίτη θέση εκείνες τις φορές. Πιστεύω ότι ήταν καθοριστικό το ότι ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Το επίπεδο όλων των ομάδων ήταν πάρα πολύ καλό, όπως και τα παιχνίδια. Νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε την ομάδα του Άργους γιατί το θέλαμε πιο πολύ. Το Άργος πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια, και τις περισσότερες φορές κατακτά και την πρώτη θέση, γι’ αυτό είναι πολύ  σημαντική η νίκη μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, κάναμε πράγματα που είχαμε πει, παρόλο που οι δέκα στις δώδεκα αθλήτριες είναι μικρότερες σε ηλικία». 

Φιορέλα Μάλο

Media

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 16:38 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    Φιλε Αργιτη καλυτερα να γελας με τον προπονητη σας οπως κανει και η εξεδρα σε καθε παιχνιδι οπου και αν παιζετε. Συγχαρητηρια και στη διοικηση που τον στηριζει.......

  • Comment Link Αργιτης Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 09:17 posted by Αργιτης

    Αυτη η κοπέλα κατι παίρνει, δεν εξηγείται αλλιώς. "Φέτος ήρθαμε να το πάρουμε γι αυτό το πήραμε". Δηλαδή τις άλλες χρονιές πήγανε για να το δώσουνε. Μάλιστα. "Τα περισσότερα κορίτσια είναι μικρότερα σε ηλικία". Δηλαδή οι άλλες ομάδες έχουνε υπέργηρες. Πολύ γέλιο ρε παιδιά :-)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ