1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2013 21:59

Με ...σβηστές μηχανές η Ελπίδα (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/NEANIDON/2013-14/elpis-bao folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/NEANIDON/2013-14/elpis-bao/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Νίκησε η Ελπίδα στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, απέναντι στο ΒΑΟ, για το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.

Το τελικό 3-0 κρίνετε δίκαιο, με τη γηπεδούχο ομάδα των Αμπελοκήπων να εμφανίζει κατά διαστήματα, σημάδια κούρασης από το παιχνίδι της προηγούμενης ημέρας για το πρωτάθλημα της Α2 που τελείωσε στα 5 σετ. Ως γνωστόν, η ομάδα νεανίδων και γυναικών της Ελπίδας αποτελείται από τις ίδιες αθλήτριες. Το πρώτο και το τρίτο σετ, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με τον ΒΑΟ να παρουσιάζετε ιδιαίτερα μαχητικός αλλά να μη καταφέρνει να πάρει κάποιο από τα δύο, μη εκμεταλλευόμενος την όχι καλή κατάσταση του αντιπάλου του. Το δεύτερο σετ, ήταν παράσταση για ένα ρόλο καθώς μετά το δύσκολο 1-0, η ομάδα του Χρυσομαλλίδη, δε θέλησε να δώσει δικαίωμα και ελπίδες στα κορίτσια του Γιάννη Ρούσση.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Δέμπη, Παπάζογλου, Ιακωβίδου, Καλαντάτζε, Δρακουλίδου, Χατζηελευθερίου (λ), Ντολοπούλου, Φωτιάδου, Μ. Μπολέτου, Μπιλιούρη, Καρακατσιάνη

ΒΑΟ (Ρούσσης): Τουκμενίδου, Σιούλα, Σιόλογκα, Πολιτάνου, Στεφανίδου, Επεσλίδου, Καρακούση (λ), Καρακούση Δ., Γαλανού, Τζήρου, Παπαζιάκα, Σιώμου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ