1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2013 14:45

Παιχνίδι διαφήμιση στο νεανίδων ανάμεσα σε ΦΕ Ιωαννίνων και Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Περιφέρειας Νεανίδων, αγωνίστηκαν χθες στο κλειστό των Ιωαννίνων η Φ.Ε.Ιωαννίνων και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, σε παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, που έληξε με νίκη του Φιλαθλητικού με 3-2 σετ.

Στο πρώτο σέτ υπήρχαν συνεχείς εναλλαγές στο σκόρ , εκεί όμως αβίαστα λάθη σε συνεχείς επιθέσεις της ΦΕΙ  έδωσαν το σέτ στην Πρέβεζα με 25-21 . Στο δεύτερο σέτ ενώ η ΦΕΙ ξεκίνησε καλά με 6-2, η διαφορά έκλεισε γρήγορα και στα τελειώματα του σέτ η Πρέβεζα ισοφάρισε 22-22, αλλά η ΦΕΙ πήρε το σέτ με 25-23 . Στο τρίτο σέτ ενώ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν παίρνοντας μια διαφορά 6 πόντων, ο Φιλαθλητικός έκλεισε γρήγορα και στα τελειώματα του σέτ η Πρέβεζα προηγήθηκε 20-16 και 23-22 , αλλά η ΦΕΙ πήρε το σέτ με 25-23. Στο τέταρτο σέτ προηγήθηκε η Πρέβεζα με 6-1 , η ΦΕΙ μείωσε τη διαφορά με την Πρέβεζα όμως να προηγείται συνεχώς , η ΦΕΙ ισοφάρισε σε 23-23  προηγήθηκε και 24-23 όμως οι φιλιξενούμενοι πήραν το σέτ με 28-26. Το παιχνίδι πήγε στο τάι μπρέικ, με την ομάδα της Πρέβεζας να παίρνει την νίκη, κατακτώντας το 5ο σετ με 15-10.

Το τέλος του μάτς βρήκε τις δυό ομάδες και τους προπονητές τους , να αλληλοσυγχαίρονται για το ωραίο θέαμα που προσέφεραν στους πολλούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό των Ιωαννίνων.

Φ.Ε.Ιωαννίνων  (Καλογήρου Δημήτρης)  Τάσση Μαριάνθη,  Κύρλα Έλενα , Δριγκοπούλου Γεωργία , Χριστοδούλου Κατερίνα ,  Νούγια Άννα , Κόντου Ιωάννα , Τάσση Άννα  ,  Μάστορα Αθηνά,  Ράπτη Δέσποινα , Τσουβέλη Μαρία  .

Φιλάθλητικός Πρέβεζας(Κυριαζής Χρύσανθος)  Ντάκουλα, Θεοχάρη, Κοσμίδου, Παναγιωτίδου Αν., Μπαρμοντίδη, Κουμάση, Ρίκα,Μαλέσκου, Παναγιωτίδου Ειρ., Πανούση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ