1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2013 12:29

Στην Πρέβεζα το... ντέρμπι των νεανίδων και παράπονα για τη διαιτησία

Στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Περιφέρειας Νεανίδων, αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η Φ.Ε.Ιωαννίνων και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας.Το ματς ήταν για γερά νεύρα και ως προς τη διακύμανση του σκόρ σε όλα τα σέτ και στην τελική του κατάληξη αφού έληξε με νίκη των κοριτσιών της Πρέβεζας με 3-2.


Στο πρώτο σετ είχαμε συνεχείς εναλλαγές στο σκόρ με προηγούμενη την Πρέβεζα και την ΦΕΙ να ισοφαρίζει έως τον εικοστό πρώτο πόντο,   εκεί όμως αβίαστα λάθη σε συνεχείς επιθέσεις της ΦΕΙ  έδωσαν το σετ στην Πρέβεζα με 25-21 .

Στο δεύτερο σετ ενώ η ΦΕΙ ξεκίνησε καλά προηγούμενη με 6-2 η διαφορά έκλεισε γρήγορα και στα τελειώματα του σέτ η Πρέβεζα ισοφάρισε 22-22 , αλλά η ΦΕΙ πήρε το σετ με 25-23 .

 Στο τρίτο σετ ενώ η ΦΕΙ ξεκίνησε καλά προηγούμενη με 6-0 η διαφορά έκλεισε γρήγορα και στα τελειώματα του σέτ η Πρέβεζα προηγήθηκε 20-16 και 23-22 , αλλά η ΦΕΙ πήρε το σετ με 25-23 .

 Στο τέταρτο σετ προηγήθηκε η Πρέβεζα με 6-1 , η ΦΕΙ μείωσε τη διαφορά  με την Πρέβεζα όμως να προηγείται συνεχώς , η ΦΕΙ ισοφάρισε σε 23-23  προηγήθηκε και 24-23 όμως η Πρέβεζα πήρε το σετ με 28-26.

 Στο πέμπτο σετ, η Πρέβεζα προηγήθηκε 8-1 η  ΦΕΙ  ανέκαμψε μειώνοντας σε 8-7 και 10-9 , όμως η Πρέβεζα το κατέκτησε με 15-10 .

Το τέλος του μάτς βρήκε τις δυό ομάδες και τους προπονητές τους , να αλληλοσυγχαίρονται για το ωραίο θέαμα που προσέφεραν στους πολλούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο κλειστό των Ιωαννίνων.

«Αρνητικός πρωταγωνιστής για μία κόμη φορά ,  ο Διαιτητής του αγώνα Χανός Θεόφιλος , ο οποίος δεν φαίνεται να γνωρίζει τους κανονισμούς , μεταξύ δε των άλλων έδειξε στην ίδια φάση τέσσερις φορές τις αντίστοιχες κάρτες (κίτρινη , κόκκινη, κίτρινη- κόκκινη μαζί, κίτρινη-κόκκινη χωριστά) στον προπονητή της ΦΕΙ , χωρίς να διακόψει τον αγώνα για να σημειώσει τις ποινές , οι οποίες βέβαια δεν γράφτηκαν ποτέ εις το φύλλο αγώνα», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΦΕΙ

Φ.Ε.Ι (Καλογήρου Δημήτρης):  Τάσση Μαριάνθη, Κύρλα Έλενα, Δριγκοπούλου Γεωργία, Χριστοδούλου Κατερίνα, Νούγια Άννα, Κόντου Ιωάννα, Τάσση Άννα, Μάστορα Αθηνά, Ράπτη Δέσποινα, Τσουβέλη Μαρία  .  
Φιλάθλητικός (Κυριαζής Χρύσανθος): Ντάκουλα, Θεοχάρη, Κοσμίδου, Παναγιωτίδου Αν., Μπαρμοντίδη, Κουμάση, Ρίκα,Μαλέσκου, Παναγιωτίδου Ειρ., Πανούση.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ