1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2013 20:00

Πρεμιέρα με νίκη για τις νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Με νίκη συνδύασε την παρουσία της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΠΕΣΘ η Ελπίδα Αμπελοκήπων επικρατώντας με 3-1 (25-15, 25-16, 25-27, 25-9) του ΜΑΣ Ατρομήτου

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 εκμεταλλευόμενη την ολιγωρία και τα λάθη των αντιπάλων. Κάπου εκεί η Ελπίδα έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του ΜΑΣ Ατρομήτου να μειώσει σε 2-1 κατακτώντας στην παράταση το τρίτο σετ με 25-27. Μέχρι εκεί όμως γιατί στη συνέχεια επανήλθε η τάξη με την Ελπίδα να κάνει περίπατο στο τέταρτο σετ και να το κατακτά με 25-9.

Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη για τον Γιώργο Χρυσομαλλίδη που συνδύασε το ντεμπούτο του στους πάγκους της Ελπίδας με δύο νίκες σε κορασίδες , νεάνιδες. 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης) : Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Χατζηελευθερίου, Μπολέτου Μ, Δέμπη, Δρακουλίδου, Μούχλια, Μπιλιούρη, Φωτιάδου, Κατζικά, Ιωακωβίδου, Παπάζογλου.

ΜΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Καλτσίκης): Ματσιατσίου, Γαβριηλίδου , Κολτιάκη , Δερματά , Τριανταφυλλίδου, Μουρατίδου, Ηλιάδου, Αθανασιάδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ