1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2013 19:26

Στον Πανελλήνιο το ντέρμπι εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ

Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ ήταν ο Πανελλήνιος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 επί των ερυθραιωτών.
Για δύο μόνο σετ κατάφερε να αντισταθεί ο Πανερυθραϊκός απέναντι στους γηπεδούχους, τερματίζοντας έτσι την μίνι παράδοση που ήθελε τις δύο ομάδες στα τελευταία δύο χρόνια να λύνουν τις διαφορές τους στο tie break.

Ο Πανελλήνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας μια διαφορά 5 πόντων την οποία κράτησε και μέχρι το 15-10. Σε εκείνο το σημείο ο Πανερυθραϊκός ανέβασε την απόδοσή του κυρίως με τις ενέργεις του Κωστόπουλου και εκμεταλλευόμενος τα συνεχόμενα λάθη των παικτών του Πανελληνίου στο σερβίς, κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και να πάρει το πρώτο σετ με 25-23.

Το δεύτερο σετ ήταν αντιγραφή του πρώτου, με του κυψελιώτες να προηγούνται με 4-5 πόντους μέχρι το 14-12 όπου η ομάδα της Ερυθραίας πέρασε και πάλι μπροστά. Αυτή τη φορά όμως η πλάστιγγα έγειρε προς την ομάδα του Πανελληνίου η οποία ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος και ισοφάρισε σε 1-1 με το ίδιο σκορ του πρώτου σετ.

Τα άλλα δύο σετ εξελίχθηκαν σε μονόλογο για τους παίκτες του Πανελληνίου οι οποίοι έχοντας τον Μπάση σε μεγάλα κέφια στο κέντρο, πήραν από την αρχή των σετ μεγάλη διαφορά την οποία και κράτησαν μέχρι το τέλος.

Από τον Πανελλήνιο διακρίθηκαν οι Μπάση και Δημητούλης (πάσα), ενώ από τον Πανερυθραϊκό ο Κωστόπουλος.

Πανελλήνιος - Πανερυθραϊκός 3-1 (23-25, 25-23, 25-14, 25-15)

Διαιτητές: Νικολοπούλου Αλεξάνδρα, Παυλοπούλου Σπυριδούλα

Πανελλήνιος (Γκιαούρης Τ.): Δημητούλης Κ., Σούρδι Α., Μπάση Α., Κάππας Κ., Πλαγιανός Α., Τριπολιτσιώτης Α., Δημητρίου Θ. (λ) / Μαρκούτης Χ. (λ), Ζαρμπίνης Ν., Καλλιντέρης Α., Κύριο Θ., Καλλιντέρης Ε.

Πανερυθραϊκός (Κραβαρίτης Γ.): Λέπουρας Θ., Τσαγάκης Γ., Γκούνης Μ., Δρακάς Χ., Κωστόπουλος Β., Αντωνίου Α., Αθανασιάδης Α. (λ) / Σεβδαλής Β., Παύλου Ν., Γόντικας Γ., Σκοτίδας Γ., Μπαλούγιας Θ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ